Hem

Antigravitation

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 402408, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: ambersljus

Teknik för att slå ut gravitationen och få massa att sväva fritt utan friktion.

Alias: antigravitation

normal

Antigravitationen är ett extra gravitationsfält som sänds ut av en antenn på mycket hög frekvens. Det är vanlig växelström som går igenom antennen.

Frekvensen är oändlig eller så nära det går. Desto högre upp man går i frekvens desto mer laserlik blir utstrålningen från sändaren. En laser skjuter materian framför sig med hjälp av det kraftfulla magnetfältet som skapas av ljusstrålen. Elektroner och protoner får en ordentlig skjuss framåt, till och med så mycket att dom ökar i massa för att farten kan ligga nära ljusets.

Vid höga frekvenser som röntgen och gamma strålar går ljuset som är en elektromagnetisk våg rakt igenom materian nästan helt och hållet och ger den bara en skjuss framåt nästan. på sikt förlorar den sin energi. Desto högre upp i frekvens förlorar radiovågorna som är ljus mindre och mindre energi när dom passerar genom materian tills att det bara sker ren knuff på materian och att ljuset behåller sin energi oförminskat förutom den normala minskningen som all radiostrålning har när den sprids över stora avstånd.

Går rakt igenom materian på höga frekvenser typ 10 upphöjt till hundra. I stort sett hundraprocentig energiöverföring sker då i magnetiskt moment till materian utom neutroner. Men det är ingen fara eftersom dom hänger med protonerna.

Ännu högre frekvenser stannar inte alls för materian utan ger den istället en liten knuff framåt i stället för att värma upp den som röntgen gör. Det gör förstås Gamma strålning, laser och vanliga radiovågor med. Tänk på radarvågor, vid deras antenner kokar fåglarna bums, ögonblickligen. Hade dom bara haft högre frekvens så hade dom sänt ut nästan rena gravitationsvågor. Antigravitation.

Hög frekvens - ett problem

Problemet i att generera dessa vågor har att göra med den höga frekvensen man ska sända på. I andra sidan spektrumet ungefär, men det kanske funkar med 10 upphöjt till 100 i frekvens att sända på. Höga frekvenser är svåra att generera elektroniskt så antagligen måste man skapa en sändare med nanoelektronik. Dvs atom för atom. Det verkar inte som vi har den teknologin ännu i dagens läge. Hur mycket ström den kräver vet jag ej, kan bara spekulera från redan existerande teknologi, som röntgen och gammastrålar och extrapolera vad högre frekvenser borde göra. Det kanske inte krävs så mycket energi som man skulle kunna tro. Har man oändlig frekvens behövs oändlig energi. Men eftersom det är oändligt svårt med det får man nöja sig med mindre och det går om man är petig. Men då krävs det energi och kunnande att generera högfrekvens växelström, med hög spänning.