Hem

Carina Nilsson Sjöberg

Ändra sidan Detaljer
Medlem 48720, nivå 7, ämne 529273, v1
Kallar sig Carina Nilsson Sjöberg
Hon är 58 år och bor i BREDBYN
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2004-07-15

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag arbetar som medium.Jag spår i kort, ger healing, meditationer, har börjat med att ha ceremonier i skogen. Vi är några stycken som har samlats och gjort lite olika fullmånemeditationer, freds cermonier, allahelgona cermonier och även föjt häxornas kalender. Nu läser jag TCM Traditionell Kinesisk Medicin så cermonierna har inte varit så många under dessa två år. Jag har kurser ibland i healing har även haft i Tarot och personlig utbildning. Just nu har jag fullt upp jag läser TCM arbetar på sjukhem samt har en egen firma där jag praktiserar Tarot, healing och massage.

Jag är mycket intresserad av magi, kanalisering, änglar, utomjordíngar, naturväsen, healing. Jag vill fortsätta att utvecklas medialt. Jag vill bli duktigare på att se och även på att ge healing. Att kommunicera med andevärden, naturväsen och andra varelser över huvudtaget. jag vill arbeta för en kärleksfull planet och värld. Det jag gör försöker jag göra på ett kärleksfullt sätt. Jag tror på att det jag gör får jag tillbaka.

Jag är en ljusarbetare och har valt att jobba med att efter bästa förmågamänniskor att förstå att allt du gör får du tillbaka. Att försöka se min del i allt som händer, att få människor att förstå att vi kan förändra efter vår förmåga och att ju fler vi är ju starkare blir vår förmåga att förändra.

Jag är mycket ute i naturen med min hund där jag pratar med dom varelser och väsen jag träffar på. Dessa stunder ger mig en ro i själen. Jag upplever det som dom bästa stunderna i mitt liv tillsammans med meditationer och cermonier där jag går in i energierna.

Jag känner mig ibland vilsen på den här planeten känner mig inte hemma. Jag känner att jag är udda. Att jag bara är här på en kort visit. Efterom andra runt mig verkar leva i en annan värld än jag.