Hem

Renée

Ändra sidan Detaljer
Medlem 67381, nivå 6, ämne 683350, v1
Kallar sig Ellilä
Hon är 36 år och bor i KALMAR
Kontakt E-post
Uppdaterad 2007-01-28

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Min familj har alltid föraktat det som dom själva inte kan förstå sig på, detta ledde till att jag redan som liten umgicks mer med naturen och djuren och inte levt med allt förmycket kontakt med andra människor, på ett sätt föraktar jag dom, på ett annat sätt förbluffar dom mig. Redan som liten har naturen och djuren varit min lärare och drömmarna jag fick i lågstadiet ökade den känslan jag redan fått om hur världen hängde samman, att det var något mer än vad alla runt omkring mig sade.

I drömmarna besöktes jag av olika skepnader, på ett sätt mänskliga men på ett annat sätt så mycket mer. Genom dessa olika män och kvinnor lärde jag känna olika aspekter av naturen, olika energier och fick en djupare verklighetsförankring än jag tidigare haft... för mig vart dom en familj som känt att jag tidigare saknat. Där fanns mödrar och fädrer, gestalter som betedde sig som syskon men alla med ett gemensamt drag... dom ville lära ut. Eftersom jag aldrig stått min riktiga familj nära ej heller känt något samband med dom vart dessa min familj...jag överlät min uppfostran till dom. Vid denna tidpunkt visste jag inte vilka dessa var men för mig var dom gudomliga.Dom fanns inte bara där i drömmarna jag kände deras närvaro allt jämnt då och jag gör det fortfarande.

I mellanstadiet, i slutet av andra året, gick våran lärare igenom den nordiska mytologin med oss. Först nu slog det mig hur lika dessa gestalter ifrån mina drömmar var dessa gudar och gudinnor. Jag hade fått en klarare syn på vilka dessa var men ändå saknades något för i mina drömmar fanns inga fasta gränser, först senare föll jag in på teorin om olika energier och deras olika områden. En koppling som följer likte ett band genom alla mytologier jag hört talas om...dom återfinns i alla och namnen finns där för att underlätta deras identitet.

Drömmarna återkommer allt jämt, lika klara som om allt skedde i verkligheten, jag känner lukten, vinden,marken, slår jag mig har jag ont när jag vaknar, jag kan till viss del styra mig själv i drömmen allt är som att leva i en annan värd som är lika verklig som den när jag är vaken. Dom handlar om allt från att någon av gestalterna för samtal med mig till storslagna krig, symboliserade händelser från mitt liv med lösningar. Ofta återkommer samma drömm om och om igen, ibland varje natt i en månads tid.

Allt det som format mitt liv har för mig en ankring i något högre än det människor av idag vill se. Utav allt som hänt ha mitt intresse för det övernaturliga fötts och brinner starkt. Jag läser mycket om olika saker, främst mytologiska skrifter, på fritiden och har även en önskan om att komma in på Åbo akademi till hösten för att gå folklorist-utbildningen. Jag vill utöka min vetskap, vidga mina vyer och få tillfredsställelse i mitt sökande.