Hem

Implantat Föremål

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 529897, v5 - Status: befäst.
Försteredaktör: Iamlenore
är en sorts Föremål

Kan vara en pytteliten anordning som de främmande varelserna sätter in i de abdukterades kroppar.

Alias: alien implants, biologiskt implantat, brain implant, fysiskt implantat, hjärnimplantat, implantat och metallimplantat

normal
Implantatbild
Belyst implantat i glasburk.

Implantat är ett vanligt ämne i abduktionssammanhang. Många abduktanter kan under hypnos minnas att de vid bortförelserna har fått implantat insatta någonstans i kroppen. Den vanligaste placeringen är i huvudet. Öronen, näsan (området mellan ögonen) och i bihålorna under ögonen är de vanligaste placeringarna av implantat i huvudet. Dock verkar besökarna sätta in implantat lite varstans i kroppen. Implantatinsättning i knän, kvinnors underliv (vanligen i närheten av äggstockarna) och i penisen på män, har också rapporterats.

Implantaten har rapporterats vara runda som pyttesmå bollar. Dessa är antingen släta, har små hål i sig eller spikar som löper ut från implantatet. Det har hänt att implantat har ramlat ut ur näsan på bortförda barn och vuxna, men detta har skett innan de hade blivit medvetna om sina upplevelser och således har dessa implantatfynd slängts. Implantat i näsan är för övrigt troligen en av anledningarna till att näsblödningar är så frekvent förekommande hos abduktanter. Många abduktanter har t.o.m. sökt läkarhjälp för sina problem med näsblödningar och vid läkarundersökningen har det upptäckts små hål inne i näsgången som inte borde ha funnits där.

normal

Bevis?

Implantat har kunnat påvisas indirekt med hjälp av bl a röntgen. Olika tekniker för att upptäcka radiovågor har även använts och påvisat att det finns något inne i vissa abduktanters kroppar som sänder ut radiosignaler. Röntgenbilder är dock ingen säker teknik för att upptäcka implantat. Det som verkar vara ett implantat kan i vissa fall lika gärna vara en tumör, en vätskeansamling, fettvävnad på fel ställe eller ett främmande objekt som har kommit in i kroppen genom ett sår och sedan färdats till en annan plats i kroppen.

Att verkligen hitta och plocka ut ett implantat för undersökning tycks vara befäst med många svårigheter. Än så länge så har inget implantatfynd visats upp inför en större publik. De implantat som har plockats ur abduktanters kroppar har visat sig vara ytterst svårundersökta och än så länge finns det troligen inget bevis för att fynden utan tvivel är av utomjordisk härkomst.

internet florerar det mängder med bilder av implantat, men det är svårt att lita på vad det egentligen är man ser på dessa bilder. Man kan också tänka sig att det finns implantat som det är omöjligt för oss människor att upptäcka med den teknik vi har idag. Det kan handla om biologiska implantat, implantat som upplöses och försvinner när de kommer i kontakt med luft etc. Slutsatsen måste således bli att även om det inte finns några bevis för att implantaten existerar så finns det inte heller några bevis för att de inte existerar.

normal

Implantat kan även vara eterisk energi som en klarseende kan se. När man arbetar med healing kan den kunnige få kontakt med dem och ta bort dem.

Oftast har de placerats där av någon som gjort oss illa - extrem negativ energi som ansamlats och blir energimaskar som kryper omkring i vår kropp.Men de ska bort definitivt de äter av vår livsenergi och kan förkortar våra liv.

Ofta är det dessa implantat som får oss människor att må dåligt jag tror att de har en stor påverkan på människors psykiska hälsa. Det har jag noterat genom att människor mår betydligt bättre när man plockar bort dem.