Hem

Spökhistoria från Agneta Blom Skildring

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 614, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/psi/spoeke/skildring/blom_a.html
är Upplevbart och Skildring
Behandlar Dödsväsen

Då såg jag en begie dimmboll som svävade en liten bit ovanför blomsterbrädan, en meter ifrån mig,som fortsatte ut igenom balkong- dörren.

Alias: spökhistoria från agneta blom

normal

Vill dela med mig av en upplevelse som jag hade i September-96.

Jag svarade på en kontakannons i en Tidning, denna man hade som jag ett stort intresse av det paranormala som han även utövade i form av healing med mera. Han var duktig och gick under läran av ett medium, allt helt seriöst. Under en av våra träffar mediterade vi. Det blev en mindre seans eftersom han hade den begåvningen oxå. Ingenting konstig hände under seansen, vi visste bägge två hur vi skyddar oss, eftersom vi arbetar med de goda krafterna. Efter seansen satte vi oss i köket för att dricka kaffe. Plötslig ropade han: ser du, ser du?? Då såg jag en begie dimmboll som svävade en liten bit ovanför blomsterbrädan, en meter ifrån mig, som fortsatte ut igenom balkongdörren. Allt hände väldigt fort, och jag blev alldels ställd. Men gode gud, vad var det förnågot tänkte jag. Men efter ett tag förstod jag att det var en ande som hade visat sig. Jag fick väl det bekräftat när jag såg ett program på TV att andar kan matrialisera sig antingen som gestalter eller som energiknippen. Ett medie antydde senare att vi hade rensat ut någon ifrån lägenheten. Detta är den enda erfarenheten jag har där jag har sett något konstigt, i andra fall känner jag mest närvaro.


normal

Juli 2000:

Detta är fortsättningen på spökerierna som fortsatte ännu en tid efter det att jag flyttat ( jag flyttade inte p.g.a. av spökerierna). Där som spökerierna först utspelade sig var en lägenhet som jag bodde 6 månader i.

Efter flytten är det lampan i hallen som uppför sig knepigt, vid flera tillfällen blinkar den till..tonar ner sig släcks och tänds igen. Ser också skuggor i vardagsrumsfönstret som rör sig. Peter som var hemma hos mig på besök ser också skuggor och något som såg ut som ikoner i fönstret. Ikonerna ser han när jag är inne i badrummet.

Nåja jag försöker att leva som vanlig, och i perioder är det lugnt. Men efter ett års spökerier i den nya lägenheten står min lille son på tur att bli ordentligt skrämd. Detta hände vid två tillfällen med en veckas mellanrum.

Han leker i sitt rum och plötsligt kommer han springande in i köket gallskrikandes ..mamma..mamma.., hoppar upp i min famn och vill inte släppa taget? Vad hände sa jag - det kom en kall vind mamma - sa min son. Jag klarar av spökerierna men när min son blir lidande så blev jag väldigt arg och var tvungen att göra något åt det.

Mannen som jag hade träffat genom en kontaktannons gick ju som lärling hos ett medium, så jag kontaktade henne och hon kom akut dagen efter den sista händelsen med min son. Hon började med att rensa hela lägenheten och det fanns negativa krafter i min sons rum och inne i klädkammaren; vanliga negativa krafter som är vanliga och som inte hade orsakat spökerierna.

Sen satt vi oss i rummet tände ett ljus och så började seansen. Det var en gammal kvinna som orsakat spökerierna, hon hade tydligen kommit med en gammal möbel som jag köpt. Kvinnan hade hamnat i en gråzon efter sin död och inte lyckats komma vidare. Kvinnan hade under sin levnadstid levt på en ö och varit gift, men hennes man hade omkommit under en fisketur. Efter makens död hade kvinnan levt mycket tillbakadraget och folk runt om kring undvek henne för hon blev elak och bitter.

Under sessionen kom hennes son från andra sida och hämtade henne. Så man kan säga att slutet blev gott, för hon stör oss inte längre.

Jag har också undrat om hon medvetet spökat för att göra sig hörd jag har alltid intresserat mig för det parnormala, och att spökerier inträffar är inget konstigt för mig, fast nu var det inte någon annans historia som man hört om eller läst om, utan min egen.

Man kan undra hur många personer som upplevt detta, som kontaktar ett medium, utan lider eller rent av flyttar till en annan bostad. Ett medium kan hjälpa både de som råkar ut för detta och den stackars själ som behöver hjälp, för det är ett rop på hjälp i de flesta fall.