Hem

Tresh

Ändra sidan Detaljer
Medlem 45370, nivå 6, ämne 494551, v5
Kallar sig Tresh
Kön Man
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2005-01-11

är Medborgare i Paranormal.se

21 årig kille från väst Sverige.

Presentation

Överblick

Hej,
Jag är en 21 årig kille som bor en bit utanför Göteborg. Mitt intresse var från början att utvecklas själsligt inom något område där jag skulle kunna känna en så stor skillnad mellan där jag började utvecklas och dit jag kom. Den största drivkraften var alltså viljan att känna sig speciell.

Senare insåg jag att alla kategoriseringar och specialinriktningar jag ådrog mig, även om de främjade just sitt snäva mål, inte var mer än en smal väg i det stora hela. Logik och systematiskt tänkande har alltid varit en av mina fallenheter där jag är väldigt snabb i att hitta skillnader bland folk och använda dem till min fördel (på gott och ont).

Nu försöker jag blanda logik och känsla (eller sunt förnuft) på ett sätt så att jag kan urskilja det stora hela. Målet är att uppnå så stor lycka som möjligt. Därför är det viktigt att tolka världen på rätt sätt. Detta har bl.a. inneburit studier i psykologi, filosofi och diverse relaterade ämnen.

Övrig information om mig

Positiva sidor; Snäll mot alla som förtjänar det, eftertänksam, planerande, ordningsam, systematisk, spontan, empatisk, formbar, rolig, oberäknelig, har livlig fantasi, har lång stubin, är inte så fast i mitt ego som man kan tro, stabil, filosofisk, är en utemänniska.

Negativa sidor; Blir lätt irriterad på folk som pratar innan de tänker, behöver en massa tid för mig själv (låt mig va =P), blir extremt negativ när jag blir sur. Tycker oftast att mina egna idéer är bättre än andras.

Vanor; Missbrukar varken alkohol, cigaretter, snus eller något sådant, styrketränar regelbundet (okej ibland då =p), gillar inte att sitta inne och titta på film, gillar godis, chips, rostat bröd (det vet du =) och söta drycker.

Gillar; Trevliga tjejer, naturen, action, dataspel, hårdrock, allt möjligt, semester (äventyr), Internet (ibland) mm.

Gillar inte; Tröga människor, våld, mainstream, folk som tror att dem är bättre än andra när dem egentligen är sämre, folk som inte tål att bli tillsagda, lata människor, onödigt falska människor, folk som är otrevliga och folk som ser allt i svart och vitt, klagomål på förhållanden som inte människan rår för (för det finns inget att klaga på där).

Min drömpartner; En söt och respekterande tjej. Hon ska vara pratglad och social på ett trevligt och lugnt sätt samt att hon måste kunna ta initiativ.

Livet är en gåva därför att det snart tar slut. Därför vill jag leva ett så bra liv som möjligt. För att göra det gäller det att se saker och ting med ett flytande öga samtidigt som man kritiskt plockar fram det man vill ha och tar bort det man ogillar. Jag är också av den åsikten att tycker att man måste begå alla fel för att inse vad som är rätt för en. Jag böjer mig inte för att utforska de djupaste inre i mig själv.