Hem

vattenhand

Ändra sidan Detaljer
Medlem 7284, nivå 6, ämne 431715, v6
Kallar sig vattenhand
Kön Man
Kontakt E-post, ICQ , MSN
Uppdaterad 2005-08-07

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i Ockultism.se (Vattenhand)

Jag är synsk och tror på Hopi

Presentation

Hej och välkommen till min sida!
Jag har ända sedan barnsben varit intresserad av paranormala saker. Mitt största intresse finns idag inom parapsykologin, men är även intresserad av energier.

Jag har vissa klärvoajanta förmågor, jag brukar kunna förnimma kort och får för det mästra resultat som ligger långt över det slumpmässiga. På senare tid har jag även lärt mig känna energier med händerna och en ny spännande värld har öppna sig för mig. :)

Jag brukar även läsa människors händer. Jag läser inte linjerna utan händernas form (kirognomi). Har förvånat många djupt icketroende med detta.

Jag går dit kunskapens ljus leder mej och hoppas på att det vet vad det gör.

Jag söker kontakt med människor som vill utbyta tankar idéer och kunskap inom dessa ämnen. Kom till något paramöte på Hermans vettja, jag brukar hänga på dem.

//Vandra i lycka, Uffe

normal

Amatörforskning i parapsykologi

Jag planerar att starta en studiegrupp inom det paranormala med inriktning på parapsykologi i Stockholmsområdet. Tanken är att vi ska bedriva amatörforskning inom dessa ämnen, främst som sagt inom parapsykologi men jag vill inte utesluta andra ämnen bara för att...

Vi behöver både försöksledare, någon som kan komma på fiffiga sätt att testa saker och ting på, försökskaniner och säkert någon ting mer som jag glömt. För mig är det lika viktigt att ha roligt som kunna bevisa några stensäkra resultat.

Vill du deltaga i denna grupp, eller har du frågor är det bara att ett mail till mig på vattenhand@ockultism.se . Inget krav på förkunskap krävs, bara intresset finns där löser sig det andra av sig själv.