Hem

Annalena

Ändra sidan Detaljer
Medlem 10835, nivå 6, ämne 444690, v5
Kallar sig Annalena
Kön Kvinna
Kontakt Hemsida
Uppdaterad 2004-08-09

är Medium , Reikimaster , Författare och Medborgare i Paranormal.se

Jag är utbildad diakon och har treårig utbildning till steg-1 psykoterapeut med fördjupning i psykosomatik och kroppsterapi.

Presentation

Jag är intresserad av det övernaturliga eftersom det varit en del av mitt liv ända sedan jag var liten. Nu är det mitt heltidsarbete. Jag försöker att förstå både på ett psykologiskt plan och ett andligt vad det är som händer och vad människor söker.

Jag tror att vi lever i ett universum med flera dimensioner som alltid kan ha kontakt med varandra. Det är möjligt att hämta kunskap både från framtiden och det förflutna och se över tid och avstånd.

Förutom att jag arbetar som sierska och medial vägledare så har jag också utbildat mig först som lärare i språk och till diakon innan jag ville arbeta som sierska på heltid, men nu har jag också utbildat mig till psykoterapeut med inriktning mot psykosomatik för många behöver den sortens vägledning också.

Jag tycker om att skriva och utbyta erfarenheter med andra för att upptäcka mer om livet och andligheten.

I övrigt tycker jag om att resa, andra kulturer och jag är för tillfället ensamstående och bor i Karlstad men reser över hela Sverige.

normal

Anna-Lena Vikström arbetar heltid som sierska, medial vägledare och kursledare i personlig och andlig utveckling över hela landet. Anna-Lena bedriver sin verksamhet delvis i sina lokaler i Karlstad.

Hon har tidigare arbetat som lärare i teckenspråk, diakoniassistent, personlig assistent och tolk innan hon började att arbeta som sierska och medium på heltid ca 1995.