Hem

Astralmagi Magi

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 992, v1 - Status: normal.
Försteredaktör: Harlekin
Denna text är importerad från /old/psi/astral/magi.html
är en sorts Magi och Praktiserbart

Den astrala magin är den viktigaste länken i en magikers utveckling.

Alias: astralmagi

normal

Astralmagi

Det astrala är nyckeln till alla högre former av magi. Genom att kunna varsebli astralt kan man uppfatta de högre väsen som man kan tänkas vilja ta kontakt och eventuellt kommunisera med.

När det gäller att göra astralresor så finns det ett antal metoder för att lämna kroppen.

Den astrala magin är den viktigaste länken i en magikers utveckling. Jag ska göra en liknelse som kanske kan ge en uppfattning om hur revolutionerande steg det är att ta sig ut i det astrala och sedan kunna kontrollera det.

Föreställ dig att du är född blind och döv. Du har levt som ett kolli i hela ditt liv. Men så plötsligt en dag börjar dina ögon att se! Först så blir du alldeles bländad av minsta syn, men efter ett tag så kan du börja att betrakta tillvaron. Samtididigt så börjar du att höra och blir givetvis totalt chockerad av att uppfatta ljud! När du väl sansat dig så pass att du kan börja att orientera dig med dina nya sinnen så kommer du att få uppleva begeistrande äventyr bortom vad din fattningsförmåga tidigare någonsin kunnat drömma om. Du skulle kunna sitta och bara lyssna på musik i flera timmar som en zombie, totalt hypnotiserad av de underbara ljuden! Du skulle bli totalt hänförd av de starka färgerna på en grön sommaräng med färgrika blommor, av skogar, av sjöar... Av allt som vi tar för givet och ser som något så normalt att vi knappt reflekterar över det.

I och med att du kan höra så skulle du lära dig att prata och kommunisera med andra. Du skulle förstå världen i stället för att bara kravla som en levande klump av kött som hoppas på att bli utfodrad när den upplever hunger.

Lika revolutionerande är upptäckten av det astrala, fast det gäller då även de andra sinnena smak, lukt och känsel. Man kan inte föreställa sig hur fantastisk känslan är innan man har uppnått den.