Hem

Bevis för PK Parapsykologiska bevis

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 678, v1 - Status: normal.
Försteredaktör: magic wolf
Denna text är importerad från /old/psi/pk/bevis.html
är en sorts Parapsykologiska bevis

Matthew Manning har t ex i Toronto visat upp sina förmågor inför en elit av vetenskapsmän inom modern vetenskap.

Alias: bevis för pk

normal

Matthew Manning har t ex i Toronto visat upp sina förmågor inför en elit av vetenskapsmän inom modern vetenskap. Där var han t ex kopplad till instrument som mäter muskelaktivitet och hjärnaktivitet. Han böjde där metall av olika sorter med PK, utan att röra en fena. Under detta hade hans theta-rytm ökat ordentligt samtidigt som alfa gått ner till minimum. Han var alltså i djup självhypnos, fast med öppna ögon.

Sedan finns det massor med tydlig statestik på PK-REG-experiment.

Förresten så finns det massor med vetenskaplig forskning om healing också. Detta är ju en form av PK då fp kan få försöksobjekten att förändras på ett speciellt sätt. För mätbarhetens skull används mest djur och växter som försöksobjekt. Vissa experiment anävnder även vissa organiska substanser i provrör som försökspersonen ska normalisera. Här finns många intressanta resultat.

I öststaterna finns ju förståss massor med experiment med PK. Psistjärnorna där gör de mest fantastiska sakerna. Boris Emaljnov har exempelvis plockat upp saker i luften och låta dem sväva där. Under informella omständigheter har han även plockat upp människor i luften, men då har det inte varit i en experimentsituation som sagt.