Hem

Den yttersta makten Facklitteratur

De nya psykiska upptäckterna

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1175, v4 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/book/yttersta_makten.html
är Facklitteratur
Behandlar Dop
Publicerad år 1979
ISBN 91-502-0500-5
Av William Dick och Henry Gris
Publicerad av Berghs
är översatt av Harry Jörgens

Under sex reportageresor till Sovjet gjorde två amerikanska journalister mängder av intervjuer med ryska vetenskapsmän, telepatister, psykokinetiska medier, hypnotisörer och andra forskare.

Alias: den yttersta makten och the new soviet psychic discoveries

normal

Baksidan

Inte sedan PSI - Psykiska upptäckter bakom järnridån publicerades av Berghs Förlag 1973 har det på svenska utgivits en så innehållsrik bok som denna om den sovjetiska parapsykologiska forskningen. Under sex reportageresor till Sovjet gjorde de båda amerikanska journalisterna Henry Gris och William Dick mängder av intervjuer med ryska vetenskapsmän, telepatister, psykokinetiska medier, hypnotisörer och andra forskare. De återvände till Amerika med ett enormt material om olika forskningsprojekt och genombrott i parapsykologin och angränsande områden, ett material som väckt mycket stor uppmärksamhet i väst. Förfatarna skilldrar bl a:

  • Semijon Kirlian, upfinnaren av aura-fotot, berättar i en unik intervju om hur hans uppfinning kan bidra till att bota cansersjuka.
  • Närkontakter med UFOs i det sovjetiska luftrummet.
  • Varför experter tror att planeten Faethon, som en gång gick i en bana runt solen, förintades i ett kärnvapenkrig så att varelserna därifrån kom till jorden.
  • Varför ryska astronomer är fast beslutna att bli de första i världen att uppfånga signaler från extraterrestiska civilisationer.
  • Hur man vid universiteten lär de blinda att läsa med fingertopparna.