Hem

Daniel

Ändra sidan Detaljer
Medlem 44416, nivå 7, ämne 494221, v1
Kallar sig FatherofIkaros
Ålder 42 år
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2004-01-21

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Då jag skall utbilda mig innom Religionshistoria, med mål att doktorera och forska, så fann jag denna sida vara av nyttomål för mitt syfte. jag har under en lång tid varit intresserad av livets mysterier samt tillviss del praktiserande.

Jag studerar just nu på egen hand grunderna inom divination samt inom kabbalan, dock har jag intentioner på att fördjupa mig i mycket mer, till exempel hermetismen och mycket annat.

Jag har planeringar på att söka medlemskap i Golden Dawn då jag nått en viss mängd kunskap, då jag vill se mig själv som lämplig innan ett inträde i en seriös organisation som den.

mycket av min sysselsättning torde tala om hur jag är som person, jag studerar för närvarande på komvux inom humaniora i väntan på att min fru och bästa vän skall bli klar med sitt uppstuderande, jag önskar nämligen se att hon och jag kan bygga upp ett samarbete på universitetet för att såsmåningom forska tillsamans. mina fritidsintressen för tillfället är min underbara son på två år som jag älskar mycket högt, det är han som får min tid då jag inte studerar. jag har även en brinnande passion för musik, tyvärr har jag inte kommit så långt på den fronten då studierna tar upp min tid.

Vad jag vill här i livet är oklart, på den andliga fronten, främst av allt vill jag sprida mitt budskap, vilket jag för enkelhetens skull kan förklara kortfattat
"sökandet är sanningen
vägen är evig
målet är konstant"

jag är mycket villig att ta upp diskutioner om min åsikt på livet och dess mysterier; alla reaktioner är välkommna, jag vill hjärtligen dela med mig av min kunskap samt att få ta del av andras, ett samarbete och medmänsklighet är min rätta väg både i det fysiska livet som i det andliga.

Jag vill passa på att stoltera med att det är den underbara gudinne-liknande varelsen Meokabra här på paranormal som är min älskade fru, och det är henne som jag har att tacka för min livsåskådning, jag var ett vrak när jag träffade henne, redo att lägga mig och inte intressera mig för att resa mig åter, men hon ryckte upp mig och gav mig sakta men säkert ett sådant underbart liv fyllt med en kärlek som jag inte trode fanns än i de vackraste berättelser. man kan säga att hon frälste mig, hon presenterade mig för mitt sanna jag och gjorde mig hel, hon fyllde mig med kärlek och omtanke likt en bäck fyller en tom urna med vatten, livsgivande vatten. hon gav mig en fulländad tro och medvetenhet om Guden och Gudinnan. Allt detta och så mycket mer bortom alla ord gör att hon ÄR mitt liv, mitt hjärta, mitt allt.

ett par sista ord då:

Hatet är inte människans väg, bestraffandet är inte vårat val.

med UNIVERSIELL kärlek till livet och alla varelser// Daniel Damien