Hem

Kabbala, kliffot och den goetiska magin Facklitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 547607, v2 - Status: normal.
är Facklitteratur
Behandlar Shemhamforash, Kliffoth, Kabbalah, Livets träd och Vänstra vägen
sidantal 190
Av Thomas Karlsson
Publicerad av Ouroboros Produktion

Boken beskriver kabbalans symbol "Livets träd", sefirot och de tjugotvå stigar som motsvarar aspekter av människans psyke.

Alias: kabbala, kliffot och den goetiska magin

normal
Bild av kabbala-bok
Bild på omslaget till Kabbala, kliffot och den goetiska magin.

Kabbala, kliffot och den goetiska magin av Thomas K. finns nu att köpa. Boken beskriver kabbalans symbol Livets träd, sefirot och de tjugotvå stigar som motsvarar aspekter av människans psyke. Som den första boken i sitt slag beskriver Kabbala, kliffot och den goetiska magin även kunskapens träd, kliffot och de tunnlar som löper genom tillvarons skuggsida. Boken tar upp det ondas problem, symboliken bakom Lucifers fall och människans självskapelseprocess enligt den kabbalistiska filosofin, samt ger exempel på ritualer, meditationer, magiska övningar och ockulta korrespondenser.

Kabbala, kliffot och den goetiska magin är 190 sidor och tryckt i hårdpärm, med skyddsomslag i fyrfärg. Den innehåller fler än hundra sigill, liksom konstverk som skapats speciellt för denna bok tryckta i fotokvalitet, av bland annat Berlin-konstnärinnan Zeena Schreck och Dragon Rouge-medlemmen Henrik Segefelt. Förordet är skrivet av fil. dr. Per Anders Östling. För första gången på svenska beskrivs samtliga demonsigill som ingår i de klassiska magiböckerna Lemegeton: Salomos mindre nyckel och Grimorium Verum.