Hem

Michael

Ändra sidan Detaljer
Medlem 55446, nivå 7, ämne 577387, v2
Kallar sig Krydolf
Han är 64 år och bor i KOLSVA
Kontakt E-post
Uppdaterad 2004-12-28

är Medborgare i Paranormal.se

Livsbejakare som vill omge sig av ja sägare och prova på alla möjliga saker. Jag ångrar hällre det jag provat och gjort än ångrar det jag inte provade och gjorde resten av mitt jordeliv. Enkelt sagt min bästa tid är nu och det är i nuet jag lever, i morgon kan vara för sent så även nästa sekund. Följer min egen trefinger-regel och den har jag alltid med mig om jag inte blir senil och/eller mister mina fingrar

Presentation

Krydolffoto
Foto av Krydolf.

Söker högre förståelse och sanningen för vad som gör att jag trots alla motgångar, lögner och svek, fortfarande tror på ödmjukheten som den riktigt ärliga sanningen och glädjen i livet.

Istället för att hata för det onda människor gjort mig söker jag sanning och bekräftelse genom att försöka förstå dem och få dem att må bättre istället för att söka hatet som bot.

Följderna i vägvalet att använda förståelse som det goda verktyget påverkar den mig i tron, livsdrömmar, önskningar, sanningstolkningar, följder av handlanden. Ja hela det väsen jag är som individ såsom själen, medvetandet, minnena, intrycken, andligheten (min tro)
alla de saker som gör mig till den jag är kort och gott.

Jag söker sanning och förståelse för varför vi handlar som vi gör och vet att jag aldrig kommer att bli mätt på svaren, ibland finns inga svar att tillgå för en del handlingar. Då måste jag vara tolerant och söka styrka i tron och då behövs mina ledsagare för att ta mig igenom. så kort vill jag söka en högre förståelse samt styrkt tro och använda de cosmiska energierna som jag tror har större inverkan på oss människor än många vill erkänna.

Jag vill få ett styrkt inre för att kunna vända det dåliga och det som gör ont till att gå i glädjens tecken för då mår jag mycket bättre och därigenom min omgivning. försöker leva efter vad jag råder andra till men jag känner mig som Charlie River en gång sa en riktigt rolig clown har mycket och stor sorg i sig annars vet man inte vad som är roligt.

Känner att jag måste vidare i min livsskola för jag måste börja tänka på mitt välbefinnande om jag inte skall förgås, lite ödmjukt kanske är det min tur att hela mig själv och utveckla mig själv lite.

Jag känner mig som ett läskpapper som blivit mättat på bläck. Jag måste få andrum att ladda mina batterier med energi, jag vill nu försöka börja att leva efter erfarenheterna jag fått själv och av andras problem man blött och stött har slitit hårt i min själ och på mitt väsen. Måste stålsätta mig lite mer nu kanske.