Hem

Livsväg 1

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 569321, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Reymond

Livsväg 1

Alias: livsväg 1

normal

Livsväg 1

Nyckelord:
Initiativrik, pionjär, stark personlighet, energi, vilja, handling.

Väg:
Här finns mycket energi och handlingskraft. Var den individualist du i själen önskar. Lär dig att bli oberoende och handla enligt dina egna idéer och initiativ. Arbeta bort obeslutsamheten och utveckla viljan och modet som finns.
Försök att inte hamna i situationer där du måste ta så många order, varken du eller omgivningen blir lycklig av det. Du kan vara kritisk och krävande på grund av brist på tålamod, men i ditt innersta är du en mycket känslig person.
Din administrativa kapacitet är stor och du tar gärna initiativ och startar nya projekt. Du är troligtvis populär och de flesta uppfattar dig som en trygg och säker människa något av en ledartyp. Du är mycket självständig och föredrar att ta saker och ting i egna händer.
Ibland kan du ha svårt att samarbeta med andra och en orsak till detta kan vara att du är alltför otålig. Huvud och lungor kan vara utsatta. Gör gärna avslappningsövningar för att slippa huvudvärk och djupandning för att skapa den vitalitet som behövs.

Öppna verksamhetsfält:
Du kan tillföra alla områden något nytt med dina initiativ, eller skapa nya verksamhetsområden av egna idéer. Du mår bäst av att vara ”din egen”.

Symbolisk samhörighet:
Färg: Röd.
Form: Kvadrat.
Rörelse: Rörelse inom formen.
Ton: C.
Planet: Solen.
Siffra: 1.
Instrument: Trummor.
Sten: Rubin.
Element: Eld.