Hem

Livsväg 7

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 569345, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Reymond

Livsväg 7

Alias: livsväg 7

normal

Livsväg 7

Nyckelord:
Analys, djup, sökande kunskap & det okända, reflektioner, ensamhet.

Väg:
Du är en individualist som har stort behov av att då och då få vara ensam. Du har en god intuition och är bra på att analysera. Din styrka är dina mentala kvaliteter, men tänk på att det är svårt att förstå dig om du inte visar dina känslor.
Du tycker inte om när andra säger hur du skall göra och kan uppfattas som lite mystisk, kanske därför att du klarar dig så bra på egen hand. Du kan vara en kunskapssökare på många områden, lär dig att ha tillit till ditt eget inre jag och låt inte rädslor hindra dig att nå dit du vill.
Du är noggrann, nästan på gränsen till perfektionist. Detta kan medföra att du har ett arbete som innebär någon form av specialisering. Du hjälper gärna andra och har förmågan att få dom att må bra, men din djupsinnighet behåller du gärna för dig själv då du är rädd för att bli missförstådd.
Du har en vana att skjuta upp saker och ting vilket inte är så uppskattat hos andra och det drabbar även dig själv. Att ibland ta till dig andras råd skulle kunna hjälpa dig mer än du tror. Mjälten, blodet och ryggraden kan vara utsatta. Tänk på att känslor du undertrycker kan leda till ohälsa, så försök att hitta kanaler att uttrycka dem. Närhet till naturen mår du bra av.

Öppna verksamhetsfält:
Studier, forskning, undervisning, teknik, musik och litteratur.

Symbolisk samhörighet:
Färg: Violett.
Form: Oval.
Rörelse: Svävande.
Ton: H.
Planet: Neptunus.
Instrument: Stråkar.
Sten: Ametist.
Element: Vatten.