Hem

Ljusbärare Ljusarbetare

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 158994, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Melle
är Trobart och Ljusarbetare

Människor som på allvar har öppnat upp sitt medvetande och valt att arbeta med sin andliga utveckling. I detta ingår att även hjälpa andra med deras utveckling.

Alias: ljusbärare

normal

Alla människor som på allvar och på ett medvetet plan har valt att påbörja sin andliga utveckling kan kallas för ljusbärare. Andlig utveckling på det personliga planet handlar om att förenas med sitt sanna själv.

När man har öppnat upp sitt medvetande i denna verklighetsillusion så lyser ens själ upp likt en fackla på andra verklighetsplan. Man blir mycket tydlig för de motverkande krafter som finns där. Krafter som vill motverka ljuset. Detta ingår i spelet i den verklighetsillusion vi lever i här på Jorden.

Som tur är så har vi alla andliga beskyddare. De kommer i form av änglar, guider, vägledare etc.

När vi så öppnar upp och således gör oss mer sårbara intensifieras vårt beskydd från de ljusa krafterna i andevärlden. Längre fram i sin andliga utveckling lär man sig dock att skydda sig själv från dessa negativa krafter.

normal

Var en ljusbärare. För ditt ljus kan göra mer än bara lysa upp din egen väg. Ditt ljus kan vara det ljus som i sanning lyser upp världen.

Fortsätt stråla, du ljus! Fortsätt att stråla. Så att din mörkaste stund kan bli din största gåva. Och som du får gåvan, så kommer du även att ge den åt andra, ge dem den outsägliga skatten: sig själva.

Låt detta bli din uppgift, låt detta bli din största glädje: att ge människor tillbaka dem själva. Även i den mörkaste av stunder. Särskilt i den stunden.

Världen har väntat på dig. Hela den. Nu. Där du befinner dig. Det finns mycket du kan göra.

För mina lamm är försvunna och måste nu bli funna. Var därför såsom goda herdar och för dem tillbaka till mig.