Hem

Mandra

Ändra sidan Detaljer
Medlem 46415, nivå 6, ämne 545336, v2
Kallar sig Mandra
Kön Kvinna
Kontakt Hemsida, E-post
Uppdaterad 2004-12-08

är Medborgare i Paranormal.se

Shamansk helare och läketerapuet i Eldens Lära. Skribent.

Presentation

Jag har varit intresserad av det andliga i hela mitt liv och också haft andliga upplevelser sen barndomen. Mitt seriösa sökande började runt 1972. Jag har alltså studerat andlighet i över 30 år. Under 80-talet var mitt intresse mest riktat mot de österländska lärorna och jag mediterade flitigt i många år.
P.g.a olika orsaker så flyttades istället mitt intresse mot andra läror i slutet på 80-talet.
Jag är idag utbildad läketerapuet i Eldens Lära, samt shamansk helare.
Tonvikten ligger på det shamanska.
Vad gäller mitt shamanska arbete så arbetar jag helare på deltid.(För mer info, se min sajt om detta.)
Jag började medvetet praktisera shamanism, främst core-shamanism, 1992. Men min första shamanska lärare var en hund, som kom till mig och bodde 1986-1989 (fram till sin död). Han lärde mig en hel del shamanskt utan att jag var medveten om det. ;-) Så egentligen började min shamanska bana tidigare.
Jag undervisar också en del i shamanism. Just nu med en grundkurs som delvis går över nätet.
Numer har jag integrerat min shamanism med Eldens Lära, så man kanske skulle kunna kalla det jag gör för Elden-shamanism. Det är också detta jag lär ut.
Varje shaman-praktiserande måste inrikta sig på några specialområden (då fältet är väldigt stort) och mina specialområden är följande; Feminin shamanism, Elden-shamanism, arbete med djur, skadliga väsen och Själslära (hur själen är uppbyggd, själdelsförluster, själsdelshämtningar m.m.).
Mvh Mandra