Hem

ShoeLazey

Ändra sidan Detaljer
Medlem 18319, nivå 6, ämne 578911, v1
Kallar sig ShoeLazey
Kön Man
Kontakt E-post
Uppdaterad 2005-01-12

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

mitt intresse väcktes av eget behov av att förstå världen. sedan utvecklades det till ett behov att lära mig mer och viljan att först världen och ALLA dess nyanser och dimensioner....

Allt började i lågstadiet då mitt intresse drogs till praktisk magi. men det stannade inte där utan jag fortsatta att studera på egen hand sånt som healing med stenar, stenar och dess inneboende krafter, slagrutor, Tarot, runor, Mörk och Ljus magi, förbannelser och besvärjelser, magiska väsen, världens olika dimensioner, spöken o andar och dess likar, demoner och djävlar, astralmagi, astralvandring, UFO´n, självhypnos, meditation och ALLT som inte var av den kända världen. Och mitt behov har inte slocknat efter nära 12 års studier.

Jag har även blivit influerad av min mor som ochså tror på det övernaturliga och har håll på med Tarot, spå i handen och I-ching. Men vetskapen att min mor var intesserad av dett kom inte till min uppmärksamhet förren vid 12-13 års ålder.

Jag upptäckte även vid ett par tillfällen i mitt liv att jag kunde känna/se saker som t.ex. närvaron av andar och hemsökta platser. Jag kan inte kontollera denna förmåga utan det bara kommer nån gång ibland.

Jag lever ett helt vanligt liv med många inslag av det övernaturliga men inte så att mitt liv kretsar enbart runt det. Jag vet inte allt och mina läromästare som jag har studerat under har inte heller dom haft all kunskap, men det är väl det livet går ut på?! att lära sig hela livet ut!

När jag inte studerar det övernaturliga så är jag tillsammans med min Fästmö, arbetar, sitter vid min dator, umgås med mina vänner, läser fantasy eller spelare rollspel.
Det här är jag i ett nötskal och mer har jag inte att tillägga!