Hem

Skyddsdrake Drake

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 590266, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: HellAmonRa
är en sorts Drake

Skydds drakar är drakar som har tagit sig an en människa och hjälper denna med magiskt arbete och bidrar med beskydd.

Alias: skydds drake och skyddsdrake

normal

Skydds drakar

Skydds drakar är yngre drakar som har valt att hjälpa en människa och bidra med beskydd och hjälp i magiskt arbete. De är inte här för att tjäna utan för ett gemensamt intresse, nämligen kunskap.
Man kan ha en eller flera utav dessa följeslagare, de brukar hålla sig inärheten utav bostaden eller inuti den.

Om man vill attrahera till sig dessa små beskyddare så är musik, kristaller och magiskt arbete så som olika typer av spådom att rekommendera.
Även en presentation av sig själv där man klargör vad man är intresserad av och ute efter.

Grupper:
Det finns olika grupper av drakar, så som elementer drakar, kaos respektive Philia drakar och så finns det korsningar mellan dessa grupper. Skydds drakar kan tillhöra vilken som hälst av dessa, men det gemensamma draget är att de oftast är unga sådana.

Utseende:
Skydds drakar kan ha alla former, färger och storlekar, men är oftast ganska så små. De är ofta pastellfärgade med ljusare mage och mjukare fjäll.
De kan, och håller sig oftast osynliga, men kan visa sig för vem som hälst om de så känner för det.
Om man har svårt att se dem så kan man ta en bergskristall eller en annan genomskinlig sten och hålla den mot sitt tredje öga.
Drakarna kan även ge ifrån sig ljud och vibrationer.

Ålder:
Skydds drakar är troligtvis yngre drakar, äldre drakar övervakar dem och beskyddar dem. Men dessa unga drakar kan vara 100 år eller mer, en relativt kort period för de långlivade drakarna.

Dessa drakar är inte lika kraftfulla som de vuxna men kan bidra med massor av glädje, hjälp i ritualer, beskydd och vänskap.