Hem

Tur-Budda

Ändra sidan Detaljer
Medlem 52594, nivå 6, ämne 590323, v1
Kallar sig Tur-Budda
Kön Man
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-07-04

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Måss, jag är en helt ok healer och TFT-pedagog. Jag läser även energi klärvojant, fast det är inte min starka sida.

På mina behandlingar är det förhållandevis vanligt att vi löser upp trauman från tidigare liv. Det händer även hyggligt ofta att klienten får tydlig kontakt med sin skyddsängel eller andliga guider. Det har även hänt att det uppstått direktkontakt med det vita brödraskapet.

Oftast fixar vi naturligtvis till lite mer vardagliga grejor som fobier, trauman, ångest, smärtor etc. Kombinationen med TFT och den Aurahealing jag använder är helt ok skulle jag vilja påstå, så pass ok att varje försök att försöka beskriva hur kraftfullt det verkligen är skulle verka som ofantliga överdrifter för de som inte varit i kontakt med TFT tidigare.

Är du vetenskapsman å skeptisk å har ett genuint intresse av att visa att mina metoder inte fungerar är du välkommen att försöka. Lycka till! ;)

Har du tröttnat på någon känsla (allt från fobier till ångest och trötthet etc.), sjukdom eller smärta?
I 9 fall av 10 har jag tydligt märkbara resultat. När det gäller allergier och några få andra problem ligger mitt trackrecord på sissodär 50% stor eller fullständig förbättring. Kom och prova, skriv ett mejl. Är du terapeut själv kan vi kanske byta behandlingar, det är rätt många hittills som gillat det arrangemanget.

Tjo flöjt å fridens liljor, nu skall jag kika runt lite på sajten.

har perspektiv på

Pengar som maktmedel (om Makt)