Hem

Drunvalo Melchizedek Författare

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 684355, v2 - Status: normal.
är Författare

Författare och föreläsare om helig geometri och mänskliga energifält

Alias: drunvalo melchizedek och melchizedek

normal

Vår existens har sin grund i helig geometri menar Melchizidek. Det finns en ordning skapad av Gud och den gäller från minsta partikel till att omfatta såväl varje människa som hela universum.

Genom samtal med änglar har Melchizedek svar på skapelsemysteriet, varför världen är sådan den är, och de subtila energier som kan få vårt medvetande att utvecklas till sin sanna skönhet.
Hans böcker har översatts till 29 språk och finns utgivna i mer än 100 länder. I dem beskriver han bl.a. sin meditatiton med änglarna, arbetet med prana och energihealing.

Melchizedek är grundare till The Flower of Life Workshops. Han har besökt mer än 40 länder för att hålla föredrag och seminarier om den heliga geometrin, hur vi kan hela inte bara oss själva utan även Moder Jord, genom att, som han säger leva i hjärtat.

Bakgrunden till hans insikter ska ha kommit gradvis, men den stora omvälvningen i hans liv kom då två änglar plötsligt uppenbarade sig i den stuga i Kanada som han bodde i tillsammans med sin fru.
Han hade Vietnamerfarenheter i bagaget, studier han inte avslutat, en flytt till denna isolerade plats i Kanada - och inställningen att på gröna-vågenvis leva där. Dagarna tillbringade han med att arbeta några timmar - för övrigt gick all tid till musik.

Av en hindu lärde han sig meditera och den vägen hittade han barnet inom sig. Det var efter meditation de två änglarna uppenbarade sig och började styra hans liv. Han bokstavligen fördes från den ena andliga läraren till den andra, fick studera och praktisera i stort sett alla religioner - djupast och mest intensivt taoism och sufism (bara sufismen tog honom elva år). Av Amerikas indianer säger han sig dock ha lärt mest.

Alla religioner har samma kärna, är den sanning han funnit genom studierna. Oavsett om riter, språk och traditioner växlar så är grunden och målet detsamma - den intima föreningen med det gudomliga.
Budskapet han förmedlar är att vi är ett med vår och universums skapare. För att hitta tillbaka till ursprunget, tillhörigheten, måste vi återfinna barnet i oss. Se världen med barnet ögon...

normal

Litteraturförteckning

En del av Melchizedeks böcker, tillgängliga i Sverige:

Ancient Secrets I

Ancient Secrets II

Living in the Heart

Through the Eyes of a Child

Mayan Mysteries