Hem

Livsväg 8

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 569349, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Reymond

Livsväg 8

Alias: livsväg 8

normal

Livsväg 8

Nyckelord:
Balans, harmoni, styrka, effektivitet, organisation.

Väg:
Du är i allmänhet en stark och självständig person som är beredd att kämpa hårt för att nå dina mål så väl i arbete som t.ex. i någon sport. Du kan till och med bete dig något hänsynslöst för att nå dit du vill.
Du är mycket ambitiös, effektiv och litar mycket på din egen förmåga. Att organisera är något du kan lägga till din meritlista. Den yttersta meningen med strävandet bör ligga utanför den materiella tillfredsställelsen, men uteslut den inte. Här finns ofta ett uttalat intresse för konst och skapelse.
Du har en girighet som få och är inte rädd att gå din egen väg. Att hjälpa människor är något som du gärna gör eftersom du vill att andra också skall bli lika självständig som du själv är.
Ibland kan du uppfattas som ytlig då du tycker att utseendet spelar stor roll. Du har även lätt att bli frustrerad och bör nog fråga dig själv varför. Tarmar och blåsa kan vara utsatta och ditt intensiva liv kan leda till migrän och nervösa magbesvär. Motionera och lär dig att koppla av på ett sätt som passar dig.

Öppna verksamhetsfält:
Alla områden som rör organisation och stora företag, ja överallt där ambition kan sättas in i stor skala och med kraft.

Symbolisk samhörighet:
Färg: Opalgrå.
Form: Oktagon (åttahörning).
Rörelse: Fast.
Ton: C.
Planet: Himmelsk ordningjorden.
Siffra: 8.
Sten: Opal.
Element: Jorden.