Hem

Opal Kvarts

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 108268, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Rowena
är en sorts Kvarts

Opalen förstärker ditt jag och din jag-känsla.

Alias: opal

normal

Opal är en lugnande och avstressande sten. Placera den över spända muskler för att lösa upp. Lägg den på ditt arbetsbord eller håll den i vänster hand för avstressning. Den lugnar också vid ilska och rädsla. Den är grundande. Opal är en kärlekssten. Den process av kärlek till sig själv, som rosenkvarts initierat, bearbetar Opal för att kärleken skall kunna riktas vidare utåt. Detta innebär att lära sig släppa taget om gammal sorg och rädsla samt oro för framtiden. Opal är en sten som ger känslomässig jämnvikt till hjärtat på samma sätt som fluorit balanserar intellektet. Den används tillsammans med rosa turmalin för att rikta kunzitens ljus av glädje och kärlek ut i världen. Opal är en kraftfull meditationssten och en idealisk sten att ge till barn, som har anpassningsproblem. Den innehåller litium, som används för behandling av mental sjukdom alkholism gikt mm. Opal är för hjärtchakrat.

normal
Fotografi på vattenopal
vattenopal

En del menar att detta är en olycksbringande sten, men andras erfarenheter av sin relation till opalen bevisar motsatsen. Opalen är helgad åt alla mångudinnor och ökar dina klaervoyanta förmågor, healar, balanserar psyket och skärper minnet. Den hjälper dig att kontakta dina allra innersta skatter, att minnas tidigare liv och förstå dig på andemeningen med karma. Opalen hjälper dig dessutom att skåda över till andra sidan, och är därmed gynnsam vid andekontakt. Om du får den av en kärlek, så skänker den dig god tur. Då alla färger finns med i opalens spektra, så kan stenen fungera under de flesta magiska sammanhang.

normal

Opalens magiska gåva till Dig

Öppnar upp förträngda känslor, och visar vägen till acceptans av jaget och den inre skönheten.
Ger Dig insikt i att ingenting är av en tillfällighet, och att Du agerar utifrån olika aspekter av Dig själv, beroende på vilken sida Du väljer att se.
Hjälper Dig att komma i förbindelse med andevärlden, och främjar beskydd vid astral projektion.
Ingår i ritualen Kontakt Med Min Skyddsande.
Kan användas till att minnas tidigare liv genom att skåda in i stenens färger, men manar Dig samtidigt att inte fastna i det förflutna – det som har hänt, har hänt, och det finns ingenting Du kan göra åt det.
Förstärker Din grundenergi, oavsett om den är positiv eller negativ, och harmoniserar Dig i förhållande till den känsla Du befinner Dig i, eller vill programmera.
Har en förmåga att försvinna om det inte är lämpligt att använda den, men den dyker alltid upp igen när tiden är mogen.

UPPHOVSRÄTT ©

Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.