Hem

Prins i Svärd Svärd-sviten, Hovkort

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 86991, v5 - Status: normal.
Försteredaktör: Zorna
är Svärd-sviten och Hovkort

Någon som kan vara påstridig i sina åsikter, en sk "Besserwisser"

Alias: prins i svärd

normal

Riddare i Svärd

Riddaren i Svärd är mentalt fokuserad, och både tydlig och verbal i sitt sökande efter sanningen, men har en tendens att bli envis i sina åsikter.

Riddarna är det yttre barnet och tonåringen som ser till att utvecklingen går framåt, och därför löftet om framtiden. Han vet vad han vill, är målmedveten och fokuserad inom sin svit. Dessutom är han hängiven och engagerad mot sina drömmars mål, men är också samtidigt tävlingsbenägen och snar till att överdriva, vilket därigenom kan göra honom egotrippad, arrogant och skrytsam.

Svärden är förknippade med elementet luft eftersom det handlar om orsak och verkan; det som styr vårt intellekt.
De symboliserar tankar i alla dess former; idéer, visioner, analyser, studier, förnuftet, styrda fantasier, ordning, planering, rättvisa, att urskilja en sanning, verklighet, klarhet, hälsa, eteriska principer och religion.
Med Svärden hyllar vi medvetandet och kommunikationen med andra människor, men kan också stå för lögner, baktankar och manipulation.

UPPHOVSRÄTT ©

Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.