Hem

Ta kontakt med sin guide

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 543689, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: ronny

Olika metoder för att etablera kontakt med sin andliga guide.

Alias: ta kontakt med sin guide

normal

1. Sätt dig i den ställning som du har funnit är bäst för trans, försäkra dej om att det är en bekväm ställning och att du håller ryggen rak.
Gå igenom kroppen. Fokusera en stund på hur du andas. Slut ögonen och tag några djupa andetag.

2. Föreställ dig att du går högre och högre. Hur du lämnar den ordinära verkligheten och går in i en högre dimension av kärlek, ljus och glädje. Föreställ dig att du badar i ljus. Känn hur rymden omkring dig är fylld av vackert, mjukt, vitt ljus.

3. Föreställ att många ljusvarelser kommer närmare för att möta dig. Känn deras kärlek och omsorg. Öppna ditt hjärta för att ta emot dem. Föreställ dig att dörrar öppnas mellan deras värld och din egen. Känn närvaron av många kärleksfulla och högt uvecklade varelser överallt omkring dig, som välkomnar dig in i de högre dimensionerna av glädje och villkorslös kärlek. Föreställ dig att de nu visar en öppen dörr som du kan gå igenom.

4. Inse att det inte är någon slump att du tar denna kontakt. Se hela den kedja av omständigheter som har lett fram till denna stund. De slumpartade mötena, böckerna och de förändringar som redan har skett i ditt liv. Din egen guide och de andra är medvetna om dig och välkomnar dig nu när du kommer för att förena dig på ett mer medvetet plan med dem.

5.Föreställ att du har dörren framför dig. På andra sidan finns finns en värld av ljus, en värld av högre vibration där en accelererad utveckling väntar dig. Acceptera denna nya nivå av ljus i ditt liv. Var medveten om att detta är en verklig dörr och att ditt liv kommer att börja förändras efter att du har gått igenom den.

6. Det finns en plan för mänsklighetens utveckling som sänds ut av högt utvecklade väsen. Sitt tyst och föreställ dej att du tonar in på denna utsändning. Du kommer att vara en kanal för ljus, på vilket sätt du än väljer att styra dina utveckling.

7. Fortsätt att justera kroppshållningen allt eftersom du stiger högre. Be att den högst utvecklade guide och lärare som är i harmoni med dig stiger fram. Föreställ dig att din guide, en särskild guide, kommer mot dig. Känn denna guide och upplev dennes kärlek för dig.
Känn gensvaret, detta sker faktiskt.

8. Hur ser din guide ut, eller hur känns hon/han? Låt intrycken komma till dig. Censurera eller döm inte.

9. Hälsa guiden för ditt inre. Fråga om guiden är av ljuset. Bekräfta att du ber om den högsta möjliga guide som finns tillgänglig för dig. Om du vill kan du föra en mental konversation med denna guide tills du känner att du kan tillåta guiden komma närmare. Om det inte känns bra kan du fråga om guiden har något värdefullt att dela med sig av. Be sedan guiden att lämna dig. Be än en gång att en högt uvecklad helande mästarlärare kommer till dig.

10. Nu när du redo och villig att kanalisera verbalt ber du din guide att göra allt för att öppna kanalen. Be din guide att sända dig ett mentalt budskap om det är någonting annat du behöver göra för att förbereda dig på att kanalisera verbalt. När du har tagit emot dessa budskap tackar du alla ljusvarelserna känner deras uppskattning för dig. Tacka din guide för att han eller hon har hjälpt till att förbereda dig att kanalisera verbalt. Säg adjö och kom långsamt och lätt tillbaka till din ordinära verklighet. Du har nu tagit kontakt med den guide du kommer att kanalisera verbalt.