Hem

Druiden

Ändra sidan Detaljer
Medlem 43260, nivå 8, ämne 494716, v2
Kallar sig Druiden
Kön Man
Kontakt E-post
Uppdaterad 2004-04-28

är Medborgare i Paranormal.se

Är en jämntjock man i sina bästa år!

Presentation

Ja, det här att skriva om sig själv är alltid svårt, tycker jag i alla fall. Jag växte upp på Öland i ett litet samhälle och hade mycket nära till både skog och hav, vilket jag utnyttjade vid varje ledigt tillfälle i min uppväxt Jag mer eller mindre bodde i tält eller koja i skogen varje helg med mina vänner, men även själv så fort jag kom åt.

Jag känner mej trygg i skogen eller på havet. Min Farfar var fiskare och jag och min bror minns åtskilliga turer med honom i hans tufftuff båt i Kalmar sund. Det var på den tiden då det fanns fisk i våra hav. Jag tror på reinkarnation och att man måste leva ett bättre liv för att kunna avancera till nästa. Men jag är även av åsikten att människan är jägare och fiskare och att man har rätt att ta det man behöver ifrån naturen i rimliga mängder. Så att inte kretsloppet störs. För vi är ju en del av kretsloppet!

Jag tycker inte att man ska äta djur som har avlats fram på industriellt vis. Utan ska man äta kött så ska man ta det ifrån skogen med egna händer och med minsta möjliga lidande för djuret. JAg äter kött för att jag är uppväxt med det. JAg respekterar dem som är vegetarianer och hoppas att jag blir respekterad som köttätare.

Jag lägger ner mycket tid att forska i det mänskliga psyket. Man slutar aldrig förundras över vilka underbara människor det finns och således också vilka konstiga människor det finns. Livet efter döden är ett hett ämne för mej. VAd händer då?

Jag tror att bakom universum... alltså där universum tar slut, för det måste det ju göra, där finns det en plats som själen kommer till när den har reinkarnerat till det optimala. Min religionsåsikt är: JAg tror inte på någon speciell, nästan personifierad gudskraft utan alla gudar är en och samma gud, fast med olika namn i olika kulturer. Med andra ord, det finns något men jag vet inte vad. Och detta är något som intresserar mej!

Har bland annat skapat

Blåkulla (om Blåkulla)