Hem

En fri själ Bok

Ger dig rätt att välja

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 144301, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Sarina
är Bok
Behandlar Natur, Yoga, Barn, Telepati, Djur, Dagdrömmar, Astralprojektioner, Kärlekar och Kiromanti
Publicerad år 2002
ISBN 91 77 11 139 7
sidantal 191
Av Betty Shine

En fri själ vänder sig både till hennes hängivna läsare och till alla som är fascinerade av djur och har en önskan att göra vår värld till en bättre plats.

Alias: a free spirit

normal

Baksidan

Betty Shine tillbringade hela sin livstid som healer, vilket gav henne en unik insikt i allas behov och hjälpte henne inspirera människor till att befria sina själar. Tyvärr finns inte Betty Shine hos oss på jorden längre, men hennes tankar och ord lever vidare och förstärker hennes odödlighet.

Bettys talanger lät henne få en nära och fascinerande relation med alla livsformer. Medan hon fortfarande fanns här på jorden skrev hon denna fantastiska samling historier om hur hon kommunicerat med och helat hundar, katter och hästar, hur hon har hittat bortsprungna djur, räddat vilda fåglar från att bli slaktade, och till och med hur hon kunnat skydda människor på andra sidan jordklotet från att attackeras av vilda hundar.

En fri själ är skriven i samma intima och avslappnande ton som hennes tidigare böcker, och den vänder sig både till hennes hängivna läsare och till alla som är fascinerade av djur och har en önskan att göra vår värld till en bättre plats.