Hem

Joacim

Ändra sidan Detaljer
Medlem 9672, nivå 8, ämne 431187, v3
Kallar sig Joacim
Kön Man
Kontakt E-post
Uppdaterad 2004-07-16

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #vampyr (halfop) , #R.A-Logen (op) och #Öråd (op)

En kille på 15 vintrar, Som sitter och plugar filosofi.

Presentation

Mina intressen är att få lära mig mer om alla saker som har med magi att göra för ibland så kan jag känna på mig att någonting ska hända så jag skulle vilja lära mig mer om det.

jag har ju sett många filmer med trolldom i och läst många böcker. Annars så spelar jag fotboll och lanar på helgerna. Jag är en liten plugis och håller mig på vg så ofta jag kan. Jag började för tre års sedan med det paranormala, det började med att jag läste några böcker och sedan var jag intreserad. Sedan vart jag tipsad om den här sajten och det är först nu som jag börjar ta allt på allvar. Jag Försöker lära mig så mycket jag kan. Jag är en sån person som bara vill se det bästa i världen. Jag kan säga att om jag hamnar i bråk så är det inte jag som startar det.

Jag börjar nu att försöka spå i händer och spå drömmar men vi får se hur det går men jag ska ligga i=)

Jag tycker det är kul att prata om det paranormala.

Jag anser att alla människor är lika värda. Jag tor t.ex inte att man måste gå i kyrkan för att få komma till paradiset. Vi får väll liva livet och sedan se vad som händer=) Jag är inte kristen jag tror på livet nu iallefall. Jag tror att varje människa har en egen gud eller (kraft källa) som de kan be till eller få kraft ifrån. Men jag är ändå lite osäker på den punkten.

Jag älskar att läsa böcker börjar leta i mina föräldrars bokhyllor nu. Läser nästan allt innom skönlitteratur.

Jag spelar fotboll och lanar på fritiden och jag spelar nu mera gitarr. Jag lysnar på det mästa innom Metall och hård rock.

Jag annser att man ska leva livet när man lever det.

Ha det Gott!!