Hem

Personlig skildring av abduktionsupplevelsen

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 590290, v3 - Status: normal.
Försteredaktör: Nayana

Skildringar av och personliga synvinklar på abduktioner.

Alias: personlig skildring av abduktionsupplevelsen

normal

Kontakt med utomjordningar

Jag tycker inte man ska be om kontakt med utomjordingar av den anledningen att det är inte alls säkert att de är fredligt sinnade. Jag har vid flertalet tillfällen varit med om att bli upplyft i skepp och har minnen från min barndom när de höll mig fast för att ta prover. Den skräck man upplever när man ser dessa varelser in i ögonen är inte trevlig för det finns inte ljus och den varma känsla som vi kan känna av änglarna. Först och främst så är det så att de vibrerar på andra frekvenser än vi gör och därför kan vi inte alltid se dem i vår vardag,. Men den som är klarseende kan se hur de rör sig på himlen. De har byggt intressanta system för att kunna röra sig över jorden. Om de inte är fredligt sinnade så kan man lätt känna det genom den obehagliga energi de utstrålar men känner sig aningen rädd eller skräckfylld.

De verkar speciellt intresserade av barn och antagligen beror det på att barnen är lättare att nå än vuxna som lätt skulle vifta bort dem. Många av dem saknar egenskaper som vi människor har och då tänker jag på förmågan att känna medkänsla och kärlek. Det är detta som gör dem nyfikna på oss. De upplever oss som primitiva och tycker om att studera oss. Undvik detta för de är astralenergi och tillhör de lägre medvetenhetsplanen. De kommer ofta från någon gren på trädet jag ritade tidigare och är begränsad i sin kunskap.

Det finns dock utomjordingar som är goda också men det känner man lätt på känslan i mötet med dem då man känner sig varm och trygg tillsammans med de godsinnade besökarna. Men det är källan vi ska åkalla och söka för att förena oss med den.

Barnen verkar löpa störst risk upp till 6 års ålder men det kan fortgå ända upp till 10 års åldern. Bortförandet skapar ofta implantat i människorna som kan påverka deras liv.

OM ditt barn i allt för tidig ålder pratar om att de åkt rymdskepp eller rita sådana bilder så har de troligtvis varit med om detta. Man kan skydda sig genom att omsluta sitt hem och barnet i ljus för dessa varelser står relativt långt från den gudomliga kärleken. Tänka - känna och säga nej försvinn till dem.

http://www.sinnligkunskap.se/artiklar/starborn/12.htm