Hem

Per

Ändra sidan Detaljer
Medlem 65463, nivå 7, ämne 664623, v1
Kallar sig SkallePer
Han är 55 år och bor i JÄRNA
Kontakt Hemsida, E-post, MSN
Uppdaterad 2006-08-07

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

SkallePer dansar och sjunger, tänker och känner, skapar magi med trumma, flöjter och mungiga. Han är aktiv inom flera grupper och nätverk inom shamansverige som till exempel Idavallen och Sveriges Asatrosamfund. Titt som tätt skriver han en rad på Trolltrumman.net, ett svenskt forum för spörsmål inom shamanism.

På hans hemsida skriver han och lägger in lite bilder som uppdateras pö om pö.

Förutom shamanism och den Forna Seden utövar SkallePer även den Inka tradition som han har blivit undervisad av Juan nunes del Prado och Elisabeth Jenkins.

Det kan tyckas som en salig blandning och det reflekterar vår kultur idag, det globala, det högt mobila samhället för de som har resurser och viljan.

Han håller på att utveckla Gifu-livet i sig själv och så att han inom en inte allt för frånvarande framtid kan lära ut vad det innebär att leva mer balanserat med dig själv och din omgivning. Äns så länge finns det en del om Gifu-livet på hans hemsida.

Myter, sagor och legender berättar SkallePer gärna, han levandegör myter från främst den Nordiska mytologin men även Nu-sagor som skapas i nuet i det som är för stunden.

Han ogillar egentligen ordet paranormal för det har en så känslokall klang för han är en kännslomänniska som gärna grunnar på livets spännande och ofta oförklarliga händelser.

SkallePer spår gärna i runorna, trummar och skallrar till en dans i själens djup så frisjälen, varden kan fara till kosmos alla olika världar. Kallar och manar på Andevärlden till interaktion, kraftförstärkning och visdom i livet.

Behövs det så utför han helande och läkande med de olika andehjälpare och sin Inka misha.

Det senaste året har han även gått igenom och lärt sig barndoms regression. Fokus ligger på detta livet men för den som är intresserad så kan han leda till tidigare liv också.

SkallePers händer är gärna aktiva på flera olika sätt genom healing eller olika former av hantverk. Det som kommer från hans händer är olika typer av kraftföremål såsom runamuletter, hängsmycken om halsen, Gudastöttor eller andra ceremoniella föremål. Några bilder finns på hans hemsida.