Hem

Erotica Tarot Tarotkortlek

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 470644, v2 - Status: normal.
är Tarotkortlek
Upphovsrätt Vipstar

Tarotkort, skapade av Ylva Trollstierna och Patrik Carlsson, och som lägger tyngdpunkten vid livets sexuella aspekter.

Alias: erotica tarot

normal
Bild på Erotica Tarot
The magician

Erotica Tarot är en Tarotlek grundad på den erotiska betydelsen – tantra, karma, sutra, new age, wicca och övrig ockultism. Aspekter som finns i varje kort, men som inte tydliggörs på en ”vanlig” Tarotlek.
I leken har dessa erotiska symboler framtagits.
Korten för er långt in i kärlekens och sexmagins mysterium. Även gotiken är involverad, såsom s/m och vampyrism.
Erotica Tarot är skapad av Ylva Trollstierna och Patric Carlsson (Vipstar) i samarbete med illustratören Pierre ”PK” Brawin.
Denna lek är helt i svart/vitt och alla 78 korten har erotiska motiv. Den är byggd på Tarotkortens ursprungliga symbolik.
Texten på kortleken är engelsk och med typsnittet Bradley Hand ITC.
Storlek: 70 x 105 mm.

Vad är då meningen med en sådan lek?

Ylva Trollstierna säger:
”Varje människa styrs av den sexuella (erotiska) energin och kraften oavsett om vi har sex eller ej. Det är en överlevnadsdrift som symboliseras på olika sätt utifrån de olika element som styr oss – Eld, Vatten, Jord, Luft och Eter.
Erotik fascinerar alla oavsett vi vill erkänna det eller ej.
Frågor om sex är vanliga, kanske vanligare än du tror. Sex finns i varje kort i Tarotleken, en naturlig fortsättning på det ämne som alla frågar om – kärlek.

Vi befinner oss i början av 2000-talet och jag anser att vi fortfarande ej lyckats genomföra kvinnans frigörelse, kvinnor trycker ner sig själva och andra. Kanske har jag en förutfattad mening då jag tror att de flesta som köper denna lek är kvinnor och de flesta som kritiserar denna lek också är kvinnor.

Jag hoppas så att du, kvinna som man, finner din sexuella frigörelse och i det lär dig att älska dig själv och din kropp, och genom det ger någon annan chansen att uppleva ditt rätta jag."