Hem

Alf

Ändra sidan Detaljer
Medlem 65345, nivå 7, ämne 679171, v1
Kallar sig zebb
Han är 64 år
Kontakt Hemsida, E-post
Uppdaterad 2006-07-25

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Kom i kontakt med det paranormala, för några år sedan och det har växt fram till nu, när jag själv fick uppleva heling. kontakt med en tarotkortlek.och även kontakt med en ande, jag vet inte riktigt vad det är som jag upplevt men en sak är säker att jag tror på detta benhårt, och att jag vill lära mig mer on det.

Framför allt vill jag lära mig mer om hur jag andvänder tarokortleken det är en Rider tarot, så om någon känner att ni har råd eller vill hjälpa mig så är jag tacksam.

Lite om mig själv är en mycket romantisk nyfiken man som älskar naturen och att hjälpa människor, allt som gör livet trevligt och spännande liger mig varmt om hjärtat,mitt intresse för det mystiska trolldom och häxor har alltid funnits men aldrig utvecklat förän nu,har tre barn som jag älskar väldigt mycket, är skild och är på väg att lämna Sverige för ett tag i allafall, kommer att arbeta som volontär i africa vilket jag ser fram emot väldigt mycket, därav min sida till blogspot jag kommer at skriva om mina upplevelser och vad jag gör, på denna sida så att dom som vill kan följa mig.

Jag kommer att skriva lite mer om mig själv lite senare för just nu så är det stiltje och tankarna går lite vart som helst.