Hem

Den nionde insikten Bok, Skönlitteratur

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 5073, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: fredrik
är Bok och Skönlitteratur
Behandlar Kontrolldramer, Rädslor, Sjätte insikten, Andra insikten, Första insikten, Femte insikten, Åttonde insikten, Fjärde insikten, Sjunde insikten, Tredje insikten, Nionde insikten, Esoterisk energi och Andlig utveckling (Ger dig kontakt med livets andliga dimensioner.)
ISBN 91-46-16659-9
Av James Redfield

En skönlitterär bok av James Redfield. Detta är en bok som tar upp energispel, kommunikation och andlighet på ett enkelt sätt.

Alias: celestine prophecy, den nionde insikten, nionde insikten och the celestine prophecy

normal

Baksidan

Bild på Den nionde insikten
Bokens omslagsbild.

Nyckeln till ett nytt liv...

Djupt inne i Perus regnskogar har ett urgammalt manuskript upptäckts. Det rymmer nio insikter om livet, insikterna som varje människa måste ta till sig steg för steg. Huvudpersonen får höra talas om avskrifter av detta nu förlorade dokument - det väcker hans nyfikenhet och han beger sig till Peru. Men regeringen och kyrkan skyr inga medel för att motarbeta spridningen av denna i deras ögon kätterska livsfilosofi. Efter en dramatisk jakt genom djungeln och en räcka till synes tillfälliga möten med andra engagerade finner han och tar till sig de åtta första insikterna. Men det svåraste återstår: existerar den ännu - den sista och allt avgörande insikten?

Den nionde insikten är en spännande actionberättelse som samtidigt ger oss nyckeln till ett helt nytt sätt att leva. Sedan James Redfield först lät publicera boken 1993 har den vuxit sig till en regelrätt kultbok som har tryckts i över 4 miljoner exemplar i hemlandet USA och översatts till 30 språk. Enbart i Sverige har den sålt i över 100 000 exemplar.

normal

Innehåll

9. Den kritiska massan
25. Det längre nuet
45. En fråga om energi
72. Kampen om makten
95. Mystikernas budskap
125. Uppgörelsen med det förflutna
152. Att få kontakt med energin
180. De personliga relationernas etik
217. Vår framtida kultur