Hem

Anna

Ändra sidan Detaljer
Medlem 67448, nivå 7, ämne 683926, v1
Kallar sig Aguanna
Hon är 58 år och bor i MALMÖ
Kontakt Nej tack
Uppdaterad 2007-02-05

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Jag har en stark känsla av att alla människor skulle kunna se betydligt mer av verkligheten om de lärde sig att koppla på sin intuition. Jag tror att intuitionen följer med oss hela tiden, men att den viskar till oss. Därför måste vi lyssna efter den, även om det innebär att vi får tacka nej till den tillfälliga förströelse som ständigt omger oss.

Tarot, astrologi och I Ching är de ämnen jag kan bäst, men jag har alltid varit mycket intresserad av de flesta typer av paranormala fenomen. Synkronicitet är också något som intresserar mig extra mycket eftersom jag har personlig erfarenhet av det.

Jag skulle framför allt vilja fördjupa min kunskaper om tankeöverföring, kontakter med andra sidan och poltergeistfenomen. Jag är beredd att lägga tid på detta och är även intresserad av att skriva om det i artiklar, blogg och i forumet.

När det gäller min tro på paranormala fenomen så är den stark, men jag är alltid på min vakt eftersom detta område tyvärr exploateras av lycksökare som bara är ute efter att tjäna pengar på folks sökande.

Jag är ute efter en djup och seriös dialog med människor som har förmågan att hålla balansen mellan sund skepticism och förbehållslös tro.