Hem

darkeye

Ändra sidan Detaljer
Medlem 27977, nivå 7, ämne 161808, v2
Kallar sig darkeye
Kön Man
Kontakt MSN
Uppdaterad 2004-01-21

är Medborgare i Paranormal.se

Medlem i Paranormal.se som har översatt en del texter.

Presentation

Är en människa som är seriöst intresserad av livet och alla dess gåtor. Söker ständigt svar på sådana grundläggande frågor som meningen med livet, varför finns vi, vad är vår uppgift, hur hänger allt ihop osv.

Dessa frågor leder nästan alltid till nya frågor som så småningom besvaras med ytterligare frågor och så snurrar hjulet på. Var tämligen ointresserad på religionslektionerna i skolan men försöker ta igen det nu. Bekänner mig inte till någon religion i nuläget utan fortsätter att vara en spirituell sökare.

Jag har en djuptgående intuitiv förståelse för människor och den värld vi lever i och lever i ständig kontakt med dåtid, nutid och framtid. Jag vet att världen består av mycket mer än vad forskare hittills har lyckats förklara och filosofiskt är jag snarare sokratisk anhängare än platonsk.

Försöker leva efter devisen att inte skada eller orsaka någon smärta, men lyckas inte alltid. Hör till den sorten som anser att familjen är den viktigaste källan till utveckling som vi har. Är en kreativ och skapande människa som finner källa till ro och reflektion i musik, konst och poesi. En grubblare och sökare som lever efter devisen:
Cognito ergo sum (Jag tänker alltså är jag).

Tack för att ni orkat igenom all denna text! Lev väl och må positiva tankar lysa upp er väg.