Hem

Eterkroppen enl Gtn Teori

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 903, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Harlekin
Denna text är importerad från /old/psi/eter/kropp/gtn.html
är Teori
enligt Jonas Grundelementsteori (Gtn)

Människans kropp omger sig inte bara av ett elektromagnetiskt fält utan också av det som än så länge ändå kallas elektromagnetism, men som har en finare struktur och kan sägas finnas inom dessa fält.

Alias: eterhjärnan och eterkroppen enl gtn

normal

Människans kropp omger sig inte bara av ett elektromagnetiskt fält utan också av det som än så länge ändå kallas elektromagnetism, men som har en finare struktur och kan sägas finnas inom dessa fält. Detta fält kallas för eterkroppen. Här kan man se mera exakt kopplingen mellan iaf fysiska planet och eterplanet.

Eterkroppen fungerar som en slags medlare mellan våran kropp på astralplanet och våran fysiska kropp. Speciellt då vårat nervsystem, genom chakran. Förutom dessa chakras har vi en massa andra tunna kanaler som på sina ställen skjuter ut ur kroppen. Dessa punkter sammanfaller exakt med akepunkturpunkterna. Jag tror inte man kan tillfredsställande klara av att förklara effekterna av akepunktur endast med de nervpunkter som sammanfaller med eterkroppens kanaler.

Eterkroppen interagerar ovan med astralkroppen och nedan med den fysiska kroppen.


normal

I hela kroppen och även runt om finns det elektriska spänningar och magnetiska fält som upprättshålls och spelar en viktig roll för kroppens funktioner. ""[13,14] Jag tror alltså att hela kroppen har ett levande fält som anpassar sig efter EMF där man befinner sig. Vid varje förändring uppstår en rubbning i hela kroppen som tar en stund att balansera sig själv igen. Och som vi sagt tidigare så finns det alltså forskning som visar på att det är vid förändringar av fältstyrkan som bland annat tallkottskörteln påverkas, villket kan resultera i en produktion av hallucinogena ämnen.

Referenser

[13] Michael A Persinger 1974 ELF and VLF - Electromagnetic Field Effects Plenum Press: New York & London, s1 & s276-277.

[14] M D Björn E W Nordenström 1983 Biologically Closed Electric Circuits - Clinical, Experimental and Theoretical Evidence for an Additional Circulatory System Nordic Medical Publications.