Hem

Annie Maria

Ändra sidan Detaljer
Medlem 27572, nivå 7, ämne 436728, v1
Kallar sig harinara
Hon är 60 år
Kontakt E-post, ICQ
Uppdaterad 2004-01-21

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Hej allihopa
Jag är en glad possitiv tjej som är mycket intresserad av människor och hur människor är och tänker.

Själv analyserar jag nästan allt hos ny bekantskaper och finner både det ena och det andra.
Och det som intresserar mig är då de slutsatser jag kommer fram till.

Tycker också mycket om att diskutera dessa saker och även annat runt detta med andra.

Är också intresserad av det sjuka samhälle vi lever i och vill gärna prata med någon om detta och hur vi ska få till en förändring om det nu behövs.

För övrigt känner jag själv att jag är ganska udda av mig har liksom lite svårt att få gehör för vad jag tycker och tänker ja mina åsikter så jag pratar väl inte vitt och brett om det.

Jag är också väldigt känslig och känner av väldigt mycket i min omgivning och det är sällan jag känner fel ibland är det nästan otäkt.
När jag väl känner något så har jag också väldigt svårt att dölja det t ex om någon säger något tokigt eller elakt och sen säger jag skojade bara så tar jag det på allvar iallafall tänker liksom att lite sanning finns det bakom och oftast är det så ja annars reagerar jag inte.

Har också väldigt svårt att ta personlig kritik då jag tycker att andra missbedömer för det mesta är den befogat köper jag den.

Likaså litar jag inte på någon till 100% och anser att man ej ska det heller.Utan måste istället ha full kontroll, så jag känner mig trygg att det går till på rätt sätt.
Och vad jag har människorna runt ikring mig

Min tro för övrigt och min riktlinje i livet är att vara snäll det tror jag är
viktigast och att ge mer till andra än till sig själv, detta är verkligen nåt jag lever efter.
Känner ganska mycket igenmig i den tibetanska världen och tron om man läser om den buddismen.

Så har jag 2 hundar som jag pysslar med och är också väldigt intresserad av hur vi ulle kunna lära av djuren tala silver tiga guld ja mycket bra ord

Annars tycker jag om det mesta som gör livet värt att leva så länge det inte drabbar andra.

Ha det bra harinara

Skulle också vilja tillägga några saker som jag tänker mycket på.
1.
Jag tror att vi skulle lyssna mer på vår kropp som talar till oss hela tiden.
Se på djuren de vet t ex vem de ska para sig med vem de ska akta sig för osv
Så vad jag tror är att så är det med oss människor också men vi bryter mot detta mönster hela tiden och vem vet kanske är det därför det föds barn med vissa handikapp och så. för så vitt jag vet så exesterar väl inte det på samma vis i t ex uländerna ja tex etiopien mm.
Detta är ett av de ämnen jag tänker mycket på
2.
Jag tror också att det är istortsett klart redan när man föds vem man är.
Och vissa får chansen att vandra vidare i sig själva hela livet, medan vissa barn bli styrda till de ena och de andra och det går säkert bra det med för vissa, men jag själv tror att det är det som gör slitningarna mellan förälder och barn .
Och att så många mår dåligt idag och framför allt att det finns färre enligt mitt tycke mycket duktiga arbetare som går in för sin sak. Nää känns mer som om det gör det jobb de gör bara för att de måste.
Antagligen också därför det sker så otroligt många fel.
Och tänk på alla de stackare som helt tappar balansen och blir ratade av de flesta hmmm mycket sympati för dem från mig.
För nog är det väl så oavsett om vi föds till advokat eller städare eller nåt annat så har vi rätt till vårt människovärde.
Jaa jag önskar verligen att alla fick rätt att utvecklas i sig själv och på resans gång bara bli vägledd åt rätt håll och passad för farligheter .
Ja finns mycket att skriva men blir kanske jobbigt för er att läsa