Hem

Eva-Lena

Ändra sidan Detaljer
Medlem 64112, nivå 8, ämne 639710, v4
Kallar sig Ängla
Hon är 50 år och bor i KARLSKOGA
Kontakt Hemsida, E-post, MSN
Uppdaterad 2006-04-13

är Medborgare i Paranormal.se

Healer/Siare/kanalisering guider,andar/djur-kommunikation/stenar/. Är en hjälpare!

Presentation

Mitt givna namn är Givana. Jag är många liv gammal. Jag har aldrig gått en kurs utan är lärd genom livet och av DE från andevärlden.

Jag har ALLTID så länge jag kan minnas varit intresserad av allt vad magi och sådant står för men först när jag blev 14-15 år så börja jag att praktisera det i verkliga livet. Det jag börja med var tarot kort och har nu i 17-18 år jobbat med dem som verktyg i alla sammanhang.

Jag äger idag en egen butik innom det magiska och den andliga. Jag ger kurser och även ett råd på vägen genom att bara gå in i butiken.
Jag känner av männikor rakt igenom. Läser INTE tankar utan känner känslor och vad problem gör med dem. Jag ger råd och frågar frågor som kan vara jobbiga ibland att ta men som då resullterar i att människan släpper på så kallade blokeringar innom sig och genom detta blir detta blir det lättare att leva.
Jag är född utan jordning och är med detta född till mänskligheten att hjälpa. Jag är healer genom psyket och genom ballansering i chakror och kroppen.
Mitt syfte här är att hjälpa de som behöver min hjälp på vägen i sitt sökande efter sig själv. Att förstå kraften i att vara tacksam för vad man har och genom poestiv tanke få mer. Att inte ha några begränsningar i sig själv och bara tillåta sig att ta dagen för vad den är och med det leva till fullo!!!!
Är du redo för din resa genom livet med en tro på att just DU är värd det posetiva???

normal

Hur man hör när man gör Kanalisering/kommunikation med andra sidan

Detta riktar in sig på hur man hör sina guidare/andeväsen osv.
Skriver om detta då jag själv undrar och har försökt att få reda på informationen. Jag kan inte tala för andra bara utgå ifrån mina egna erfarenheter.
Detta är nytt för mig men/och är under en ständig förändring.
När jag för första gången fick höra min guidare genom mig själv så hörde jag hans ord som om jag själv tala tillbaka. Alltså min egen röst prata tillbaka till mig själv när jag ställde frågor. Detta är något som snabbt har förändrats och nu hör jag istället det de säger till mig som en tanke.
Fast det är inte min egen tankevilja. Det är något som bara svarar och de flesta gånger med helt oförväntade svar.
Vet inte om det är generellt som det tar lång tid för detta o växa med en in i livet, men min guidare sa att det skulle ta ca 1 år innan jag vart grundad i kanalisering och kunna använda mitt energiflöde så att det inte tog så hårt på mig. Vet inte om det är därför som jag omedvetet knanaliserar på nätterna?! Eftersom jag då inte använder min livsenergi på samma sätt och kan öppna mig mer för andra sidan. Lite egna spekulationer.
Allt har ett syfte, och me detta syftet är att tillge er hur jag har öpplevt mitt uppvaknade och hur jag har hört då jag själv letat efter detta.
Blessed Be!