Hem

Livsväg 3

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 569329, v4 - Status: normal.
Försteredaktör: Reymond

Livsväg 3

Alias: livsväg 3

normal

Livsväg 3

Nyckelord:
Inspiration, optimism, glädje, diplomati, känslighet, mångfald, tanke, kreativitet.

Väg:
Du är mycket kreativ och älskar att ha folk omkring dig. En färgstark person som behöver få uttrycka sig, synas och som nästan alltid är glad. Du är känslig och har svårt att ta emot kritik, men kan lätt bli kritisk mot andra.
Du älskar livet och att anordna fester är något av vad du är en expert på. Det är viktigt för dig att hitta den skapande livsglädjen, för om du inte är i gång finns risken att du drar dig in i dig själv, kanske bakom en glättad yta.
Du går alltid in i ett nytt projekt med nyfikenhet och positiva tankar. Optimismen är och skall vara en grundsten. Du ses vanligtvis som en bra samarbetspartner och uppskattas av andra. Händer inget kul kan du lätt bli uttråkad och rastlös.
Hals, talorgan och hud kan vara utsatta. I din stora känslighet finns en tendens till nedstämdhet och pessimism. Använd dig av avslappning och positiva affirmationer, gärna tillsammans med visualiseringar.

Öppna verksamhetsfält:
Alla kreativa yrken där känslan är viktig, yrken där talet, ordet, understryks och där man får vända sig direkt till människor.

Symbolisk samhörighet:
Färg: Gul.
Form: Triangel.
Rörelse: Utstrålande.
Ton: E.
Planet: Jupiter.
Instrument: Orgel.
Sten: Bärnsten.
Element: Eld.