Hem

Rutilkvarts Kvarts

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 108376, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: Aftonfe
är en sorts Kvarts

Den kan stödja din energi mot ett bestämt mål.

Alias: rutilkvarts

normal

Kreativitetens sten som symboliserar vår fokuserande viljeenergi. Koncentrerar din energi och stärker din skaparlust och ambition. Ger dig kraft att nå bestämda mål genom fokusering på nuet och ingen oro om framtiden. Om rutillkvartsen har mycket rutil venushår så skänker den sensualitet.

normal

Rutilkvartsens magiska gåva till Dig

Symboliserar kombinationen av Din fokuserade vilja, och den maskulina aspekten av urkraften.
Tar fram Din kreativa förmåga och hjälper Dig bli medveten om Dina inneboende möjligheter, och därigenom kunna rikta energin mot ett bestämt mål.
Stärker tilliten till Dig själv i sociala sammanhang så att Du kan ge ut mer av Dig själv, och inte hålla tillbaka Din förmåga.
Skapar balans och hjälper Dig skilja det väsentliga ifrån det oväsentliga, och att utgå ifrån känslan i nuet och inte vad resultatet skall vara i framtiden.
Löser upp vrede, rädsla och depressioner, och inspirerar Dig till andlig kunskap.
Lägg under kudden för att locka fram erotiska drömmar.
Skyddar mot olika bestrålningsproblem och anses förhindra åldrande.
Stärker immunförsvaret och stimulerar inaktiva delar av hjärnan, till exempel vid hjärnskador.

UPPHOVSRÄTT ©

Enligt lag om upphovsrätt av den 30 december 1960 är ändringar eller omskrivning av innehållet i denna text, helt eller delvis, förbjudet utan medgivande av författarinnan Zorna, eller Zornas Utbildnings Centrum. Förbudet gäller även varje form av mångfaldigande genom tryckning, kopiering eller bandinspelning.