Hem

Spökhistorier från Micael Skildring

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 618, v2 - Status: normal.
Försteredaktör: HopMann
Denna text är importerad från /old/psi/spoeke/skildring/micael_b.html
är Skildring
E-post: maike@swipnet.se
Behandlar Dödsväsen och Micael
Av Micael

Men det finns vissa saker som jag, hur jag är vrider och vänder på det inte kan hitta en vettig förklaring på.

Alias: spökhistorier från micael

normal

Jag ska berätta om några konstiga incidenter som jag och min familj råkade ut för i vårat nuvarande hus. Vi köpte huset -92 och nästan genast kom vi underfund med att det var lite konstig med huset. Nu kan det tänkas att mycket kunde ha en naturlig förklaring men det konstiga med det hela var en upptäckt vi gjorde att när vi ändrade någonting i huset t.ex. tapetserade så ökade frekvensen på besynnerligheterna för att sedan falla tillbaka till det normala. Visst är det sättningar i huset och jag vet inte om det kan låta som en elefant ramlar på golvet på övervåningen, men kanske att någon går omkring på övervåningen kan vara sättningar.

Men knappast att takfläkten eller tv som har startat mitt i natten kan knappast vara sättningar, kanske något elfel vad vet jag.

Jag ska kanske tillaga att i vårat sov rum fanns en gammal spegelvägg som av någon lustig anledning ( fråga mej inte hur) när vi tog ner efter några år så plötsligt så slutade alla konstiga spökeri nästan helt och grannarna som tog den fick konstiga besök på natten i trapperna och hallarna så den blev inte så värst långvarig där.

Som synd var hann jag inte ta tillbaka dom innan dom for åt fanders.

Men det finns vissa saker som jag, hur jag är vrider och vänder på det inte kan hitta en vettig förklaring på.

Jag delar upp dom i fyra fristående delar.

Katten

Vi hade tre katter vid detta tillfälle fast det skulle varit fyra då en hade blivit påkörd 1 månad tidigare så illa att jag fick slå ihjäl stackarn för att den inte skulle lida och begrava katten i en gammal brunn som jag fyllde igen på tomten.

Min fru låg på BB med vårat 2 barn och det var sent på kvällen så jag låg och läste en bok.

Katterna var instängda i hallen på nedre plan då vi alltid har dom där på natten för att slippa att dom hoppar upp i sängarna och väcker än hela tiden.

Då precis bredvid min säng sprang något med utfällda klor som slet i heltänkningsmattan hela vägen bort till kontoret ca 4m utan att man såg någonting + att vid en kontroll var alla katterna kvar i hallen.

Skyddsängeln

Det var en kväll när jag och min fru låg och skulle sova som plötsligt min fru satte sig upp i sängen. Hon satt tyst en stund och jag låg undrande om hon skulle gå upp, plötsligt började hon prata med någon som stod vid min sida och pekade mot dörren.

-kan du inte sova Jesper? Då slog jag upp ögonen och tittade mot dörren och konstaterade att det inte fanns någon där alls. - han måste gått in och lagt sig igen.

Jag vare såg eller hörde någonting och inte heller skulle han kunnat gå ljudlöst och lägga sig igen för på golvet i hans rum fans ingen plats att stiga ner på utan att slå ihjäl sig pga. alla leksaker. Så jag var lite elak och sa att nästa gång står en varelse med yxa bredvid min säng vilket inte gjorde saken bättre för henne att somna om.

Hon hade sett en liten varelse som hon trodde var Jesper som stod och pekade ut mot dörren som om han ville visa något, när hon pratade med den försvann den ut genom dörren. Den hade tydligen lustigt och hastigt försvunnit antingen pga. att hon tilltalade den eller att jag tittade till mot dörren. Jag själv såg den aldrig. På morgonen när jag kom ner i köket fick jag en chock, det luktade bränt i hela köket och kaffebryggarn hade stått på hela natten.

Då förstod jag sambandet och på ben som var som spagetti var jag tvungen att sätta mej och hämta andan en stund.

Den levande dockan

Detta är den mest skrämande upplevelsen vi varit utsatta för.

Vi hade gått och lagt oss för kvällen och vid det tillfället hade vi två barn varav den lilla låg kvar i vårat rum, så grabben låg själv i det inre av barn rummen.

Plötsligt skrek jeppe helt hysteriskt från sitt rum så jag rusade in för att kolla vad som stod på. Han satt upp i sängen och förklarade att han sett ett ansikte komma ut från väggen rakt ovanför huvudet på honom. Vi trodde att det var en mardröm han haft och efter vi pratat en stund så fick han ligga hos oss. Nästa natt samma sak igen fast denna gång kom ansiktet från sidan och den var tydligare denna gång för det visade sig att där ögonen skulle sitta fanns det bara svarta hål. Tredje natten stod varelsen och tittade på honom bredvid dörröppningen i hans rum , den var klädd i någon slags kappa med luva och ca 1m hög. Han skrek hela vägen in till vårat sovrum, fast jag varje natt varit där inne kunde jag inte se något alls så man tänkte att det kanske inte är så farligt i alla fall. Fjärde natten var lik den tredje.

Femte och sista natten blev det full kaos denna gång försökte varelsen greppa tag i honom när han sprang förbi, och nu började det bli riktigt obehagligt.

Samma natt flyttade jag in hans säng och ställde den i gången bredvid min säng.

I hela tre månader vägrade han gå in på sitt rum inte ens på dagtid ville han leka där.

Efter 3 månader flyttade vi in jeppe och Therese, så nu låg han inte ensam där.

Det var lugnt och stilla och inga natliga besök, men det var nära att jag hade skaffat hjälp om det inte slutat. Nu förblev det lugnt ända tills den andra flickan hade blivit ca 3,5 år så det varade i flera år då var den tillbaka igen.

En natt vaknade vi av att Jesse skrek , jag sprang in för att kolla då pekade hon ut samma ställe och sa att det stod en levande docka och tittade på henne.

Det som är märkligt är att vi har inte talat om incidenterna för henne och hon beskrev varelsen precis exakt likadant som jeppe några år tidigare och precis på samma ställe som innan. Jag tänkte för mej själv inte nu igen, men det blev inte mer sen och tack o lov för det.

Ringen

Vi var 4 personer som satt och provade att fråga ringen och det påminner om anden i glaset fast fungerar på ett lite annorlunda vis.

Frågorna vi ställde var blandade och jag frågade även om sådant som man under inga omständigheter ska blanda i.

Jag kommer att redogöra både frågorna och svaren samt utfall och det som kommer att hända enligt profetian.

När man även tittar på Nostradamus profetior och vet att dom har slaget in samt vad han har förutspått då blir det hela inte alls roligt längre.

Min frus fråga: var är det för speciellt med mina ögon?

Svaret: han befinner sig mellan två världar och du ska finna svaret i en gammal tavla på vinden.

Min frus fråga: hur många kommer vi att bli i familjen?

Svaret: 6st och 1 kommer att .

Min fråga: hur kommer jag att dö?

Svaret: minor.

Min frus fråga: kommer jag att få mer barn?

Svaret: ja?..tvillingar.

Dessa frågor och några till som inte var ställda av oss den kvällen fick vi svar på. Kommer senare att slå in?

Jag gick upp samma kväll på vinden för att leta efter den tavla som skulle visa mitt öde.

Efter mycket letande fick jag i en gammal låda som varit kvar i huset sedan detta byggdes se en rulle som jag öppnade.

Det föreställde en minnes tavla från beredskapstiden under 1.a världskriget och var tryckt 1919 och den finns fotfarande kvar här hemma, Med bilder på ransoneringskuponger för inköp av allehanda produkter. Barn fick vi och det var tvillingar (fastställt på ultraljudskontroll) varav den ena dog i tidigt foster stadiet.

Vi skulle bli 6 i familjen så profetian hade rätt igen men nu är hon med barn igen, kommer det att bli jag nu då?

Enligt Nostradamus kommer 3.e världskriget att starta 1999 i 7 mån så någon gång i sommar ska det börja och jag ska dö troligen genom att jag kommer att gå på en mina. Och ska jag spridas omkring i naturen så måtte det vara en jävligt kraftig sak så det går fort.

Och då blir familjen 6 personer och jag väck och ännu en gång har den slagit in.

Nu går jag inte och tänker på detta till vardags och jag är inte nervös för framtiden heller för den kan jag nog inte påverka ändå.

En del av denna artikel finns även på min hemsida .

Detta är mitt bidrag till paranormal och inget av dessa upplevelser är diktade utan har inträffat finns det frågor kring detta är det bara att e-posta.