Hem

Thomas

Ändra sidan Detaljer
Medlem 5550, nivå 8, ämne 364238, v5
Kallar sig trumman
Han är 50 år och bor i SKELLEFTEÅ
Kontakt Hemsida, E-post, MSN
Uppdaterad 2005-09-09

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #schamanism (op)

Storväxt, shamaniserande norrlänning med många järn i den proverbiala elden.

Presentation

Trummanbild
En bild på Thomas/trumman

Jag tror på gammalt vis; att allting har en röst om man bara lyssnar.

Har i många år sysslat med shamanism - ett världsarv av urgamla traditioner som syftar till att bevara helhets-hälsan, bota folk & upprätthålla balans mellan människa & natur. Både den inre och den yttre. Det är en slags svårdefinierad urmylla andra riktningar spirar ur. Shamanism är inte new-age, det är Old Age! ...eller Nu Age som SkallePer sa en gång.
Har för det mesta varit ensam i mitt shamaniserande men blev för ett par år sedan tillsagd att komma ut ur grottan skaffa mig en lärare av kött & blod & börja stå stolt med trumman. Den senaste tiden har jag därför rest runt för att vidga vyerna & har haft turen att få lära mig mer om medicinal-växter & ayurveda i Indien; tibetansk buddhism och nepalesisk shamanism (jankri) i Nepal.

Jag håller ibland kurser & workshops i shamanism. Kolla in www.trolltrumman.net, svenskt forum om shamanism, om du är intresserad.

Spelemannen i mig spelar musik hellre än bra; slagverk (mest djembe), didjeridu, mungiga & sälgflöjt. Konstnären i mig gillar att fylla stora vita ark med linjer & färger. Författaren fyller mindre ark med ord & meningar; jag är en ordknarkare av rang.

Har börjat längta efter starka fysiska naturupplevelser igen & kommer jobba mer med utesittningar & långdragna heliga helvetesturer i skog å mark. Har du erfarenhet med utesittningar så ta gärna kontakt!

Vill hålla det här kort, så nu ere' slut so elefanten sa i 5 Myror är Fler än 4 Elefanter.

Mvh,
Thomas

normal

Trumma

Ram av trä med djurhud spänt över det. Vid kraftigt anbringande av hårt föremål eller hand uppstår ljud. T ex BOOM BOOM.