Hem

Vår porösa verklighet Bok

Om att skifta fokus i en värld som inte är vad den förefaller att vara

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 161932, v3 - Status: normal.
är Bok
Behandlar Kollektiva medvetanden, Kanalisera, Insikt, Karma, Gudskraft och Verklighet
Publicerad år 1996
ISBN 91-9728-681-8
sidantal 153
Av Stefan Santesson
Publicerad av Cosmic Vision AB

Boken lär dig skifta fokus i en värld som inte alltid är vad den ser ut att vara.

Alias: vår porösa verklighet

normal

Baksidan

Följ med på en resa genom vår porösa verklighet, möt dess paradoxer och motsägelsefulla natur.

Gå in i ditt eget inre och finn själv svaret på varför verkligheten ser ut som den gör, varför du befinner dig mitt i den och vart den är påväg.

Utmaningen du står inför är att hela dig själv och därigenom medverka till helandet av den värld vi lever i.

'Kärleken är målet, vägen och det universiella svaret på alla mysterier. I allt som sker och allt som skapas så finns kärleken som en bärande ingrediens. När du inte ser kärleken som finns närvarande är du blott för närsynt för att se det sanna perspektivet. Lyft din blick tills du ser kärleken i allt. Då är du fri.'

normal

Innehåll i grova drag

1. Om andlighet och kanalisering
2. Det vetenskapliga perspektivet
3. Det vidgade perspektivet
4. Förvirring en början till förståelse
5. Om konsten att skifta fokus
6. Universell kärlek
7. Vår sanna skaparkraft
8. Vårt kollektiva medvetande
9. Mental förståelse kontra insikt
10. Vägen mot fulländning
11. Samverkan med andra medvetandeformer
12. Vägen mot en ny tillvaro

normal

Slutord

Jag vill avsluta denna bok i det ljus och den kärlek som jag känner inför den värld vi lever i och det ljusa hopp jag känner inför framtiden. Denna bok innehåller mycket som handlar om lidande och om saker som faller samman. Den gör det därför att detta är en viktig del av vår verklighet som vi inte kan springa och gömma oss från.

Denna bok innehåller också mycket hopp och tro på kärlekens makt på vår jord. Det är framförallt detta fokus jag vill att du tar till dig och bär med dig i livet när du ger dig ut för att göra din del i det stora skeendet. Det var nödvändigt för dig att lära känna mörkret för att kunna förvandla det i ljus, och framtiden är ljus, om du vill att den skall vara det.

Världen väntar på att du skall göra din del, att du skall ta ditt ansvar. Världen väntar på att du skall göra det som du kom för att göra och som du vet att du kan göra.

Världen behöver dig, för du är betydelsefull. Du hade inte varit här om inte just din insats vore betydelsefull. Vi är inte här för att föra krig mot det onda utan vi är här för att visa kärleksn kraft. Du behövs för att visa denna kraft just där du är, just nu.

Du behöver inte vänta med att leva din sanning längre. Du måste inte byta arbete eller lämna dina vänner för att leva idin sanning. Du kan göra det här och nu. För det är bara nu du kan leva och nu är det enda ögonblick som du kan påverka.

Lev din sanning och bär den stolt. Ge näring åt fred och kärlek och lev i harmoni. På så sätt går du som ett ljus igenom världen och lyser upp varje plats du beträder så att den aldrig mer blir vad den en gång var.

När saker faller samman runt omkring dig så behöver världen dig, stående stark och stolt som en fura, full av kraft och vitalitet, full av harmoni.

Allt du behöver göra är egentligen bara en sak.


Lev din sanning i kärlek och harmoni

normal

Recention

Det här är en bok jag rekommenderar starkt! Det är inte ofta böcker verkligen lär mig något nu för tiden, Vår porösa verklighet lärde mig lite, men främst var den en underbar inspirationskälla. Det är väldigt ofta vi vet hur vi skall göra, men behöver bli påminda om det, som en vänskaplig knuff i rätt riktning.

När jag läser de övriga texterna här så slår det mig att boken framstår som väldigt snäll och kärleksfull. Kan tänka mig att detta lockar många, men jag kan våga påstå att boken är väldigt genomtänkt, det är tydligt att Stefan Santesson tänkt igenom saker och ting innan han skrivit boken. Jag vågar också påstå att boken faktiskt inte alls är snäll, inte för er som vill fortsätta förneka era brister. Jag tror att han försöker få fram budskapet om det fria valet, men att verkan faktiskt alltid kommer efter orsak. Man måste helt enkelt våga stå för det man väljer och ta lärdom av konsekvenserna när de inte ger det man vill ha.

Boken är relativt tunn, men behandlar egentligen det bästa för personlig och global lycka. Den kändes nästan fjuttig när jag först fick den i min hand, men snart lockades jag att börja läsa den. En längtan av att läsa som jag inte haft på länge. Jag drog slutsatsen att boken skulle ha något att ge mig - och mycket riktigt! Jag kan tänka mig att boken är något hårdsmält för er som inte läst något om den nya tidens andlighet, fast å andra sidan behandlar boken även detta område, om att vi måste sluta gör motstånd mot vår egen utveckling.