Hem

Barbro

Ändra sidan Detaljer
Medlem 61160, nivå 7, ämne 616194, v1
Kallar sig yellowgreywolf
Hon är 66 år och bor i HALMSTAD
Kontakt E-post
Uppdaterad 2005-09-20

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Mystiken i en människa värld, eller min värld är mer riktigt att säga, är något jag inte säger bort, snarare tar till mig som ett själsverktyg för att överleva, mentalt. Det paranormala är inget jag är rädd för, istället kliver jag in. Eller smyger när det behövs.

Jag använde mig av shamanism i cirka 10 år dels i ett avsiktligt läkande syfte dvs. trumresor men oxå nyfikenheten i att vilja veta mer. Djuplodade i socialantropologi bl.a. i Malmö. Trumman jag köpte, ligger på hyllan i klädkammaren och väntar på att bli använd. Den har legat där i över drygt 2 år.

Toltecer, Castaneda, don Juan Matus är något som har stått mig varmt om hjärtat sedan slutet på 70-talet.

Skulle vilja säga, att magin/mystiken i min tillvaro är en blandning.

Det primära syftet för mig är att bl.a kunna använda intuitionen, förvärva en viss sinneskontroll. Sen är jag fascinerad av drömmar. :)

Jag är en sökare, och har alltid varit det. Söker insikt, förståelse, av mystiken/magin, som jag kan använda mer i mitt dagliga liv, även när omständigheterna för trummning, vidareutveckling i don Juan Matus lärdom, glöms därför att de yttre omständigheterna i livet suger musten ur en.

Sedan 16 år tillbaka är jag förtidspensionerad, en familjavstånd, inga barn. De intressen som känns viktigast, är digitalfotografering, vävning, naturen och skogen helar mig. Likaså att vistas vid vatten, och alla slags vatten, sjöar, bäckar och pölar.

Det som definierar mig som människa, är bl.a. att jag byter meningen med livet allteftersom min sociala tillvaro förändras. Nu är meningen med livet det visuella. Min definition blir att eftersom människan är intelligent så kan hon omvärdera allteftersom hon lever sitt liv. Och på så sätt bli mer människa.

Det jag söker är en mental vidareutveckling men oxå att umgås med andra likasinnade.

med hälsning
yellowgreywolf