Hem

Channie West Person

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1496, v2 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/person/west_c.html
är Person

Under 1993 figurerade hon i svenska UFO-mötet. Först under pseudonym, sedan under sitt riktiga namn. Hon har en välbesökt hemsida kallad New Age.

Alias: adjann centara, caroline nord och west, channie

normal

Under 1993 figurerade hon i svenska UFO-mötet. Först under pseudonym, sedan under sitt riktiga namn. Hon har en välbesökt hemsida kallad New Age.


normal

Mitt namn

Jag antar att ni som läser i mötet nu vet mitt riktiga namn, som är Channie West.

Varför har jag då skrivit under falsk namn när ingen annan får. Ja, detta kan man fråga sig?

Ja, vad tror ni själva?

Jag är verkligen en kontaktperson för utomjordingar helt enkelt! Jag träffar dem ofta och vilken med intresse för UFO och utomjordingar skulle då inte vilja snoka runt lite runt mig och vad jag gör på dagarna och nätterna?

Förvånadsvärt nog har jag inte blivit avslöjad förrän nu, trots alla givna ledtrådar i detta möte. Min identitet gavs ut helt nyligen i mötet, vi hade gissat att detta skulle ske för ett halvår sedan! September var min och andras gissning för var gränsen för när avslöjandet skulle ske. Nu gick istället Herr.... avslöjande ord ut exakt hand i hand med mitt offentliga framträdande i Vänersborg. Pressmöten med folk från TV, radio och tidningar tar ju tid att fixa som ni vet. Bra timeing alltså från UJ tycker jag själv.

Jag gjorde en deal när jag gick in i R20 UFO och den byggde på att jag så länge som möjligt skulle få vara anonym och slippa snokandet runt husknuten. Hoppas att ni framöver har annat än färgerna på mina gardiner att prata om!

Det är nu det kan börja bli intressant om ni vill lyssna!?

Är jag fortfarande seriös? Svaret är JA på den frågan! Jag står fast vid mina ord även som Channie West.

Några frågor har jag nu till er; Är det faktum att jag inte skrivit under mitt riktiga namn orsak nog för att jag skall sluta skriva i R20 UFO? Tror ni mindre på mig nu bara för att jag heter Channie West? Spelar namn så stor roll?

NÅGRA KLARA FAKTA OM MIG

Jag har inget UJ material kvar hemma i huset nu! Alla ritningar, metaller, stenar, foton och videos är flyttat till ett safehouse. Jag har ställt in alla möten på fälten omkring där jag bor! Så det ingen id, att skugga mig just nu! Ni kommer bara att bli förkylda och detta vore synd. Jag talar aldrig om UJ på vettigt sätt (använder koder) i telefonen och ringer/nämner aldrig en annan kontaktpersons namn via telefon.

Till sist ber jag uppriktigt och ödmjukt om ursäkt till alla regelföljande människor i R20 UFO. Hoppas ni kan förlåta min regelöverträdelse för att skydda min person och mina intressen.

Kommer nu att börja skriva som Channie West om jag fortfarande får. Ni får bestämma. Flera alternativ och möjligheter kommer snart för dem som vill ha fakta utanför R20 UFO.

Min underskrift är numera Channie C Centara.


normal

Tefaten landar

Caroline Nord / Centara:

Förstegen på planen ligger under vårperioden. Detta betyder en långsam takt som sedan avslutas med överflygningar över ett antal städerJorden. Dock kan sägas att detta först sker om man sett framsteg i informationsbiten under vårperioden. Man tänker inte bara dyka upp som gubben i lådan och skapa kaos, man tar allt med lugna fina steg. Man vill ha sammarbete inte panik.

Därför att denna vår och sommar är krafterna starka. Med detta menar jag något som kallas för urkraft. Denna urkraft träffar nu vår Jord mycket intensivt. Vid vissa perioder gjorde den det t.ex. mellan den 12-19 okt. 1992, 12-24jan. 1993 osv. Vid dessa perioder mådde folk ovanligt bra eller bara ovanligt.

Blåst och stormar är vanliga under perioderna för naturens del. Sist urkraften var intensiv var för cirka 2000 år sedan och nästa gång blir om 1860 år. Om Jorden inte haft liv nu skulle liv uppkomma. Nu finns här liv och detta liv kommer nu att förfinas till sin kvalité.

Om UJ skall ta kontakt med människan bör detta göras nu, då får UJ mer respons och förståelse från människan. Människan kommer att förstå och ta informationen på rätt sätt och utan rädsla.

PH> När har dessa störtningar skett?

En störtning varje årtionde bestämdes året 1932.

IS> Då störtade alltså en farkost förra året. Var ?

Om jag inte minns fel skedde en störtning den 12 maj 1992. Man störtade i havet (söder över). Farkosten var cirka 35 meter och höll sig flytande i 18 timmar. Militär från västvärlden observerade farkosten, men kunde ej bärga denna. Man hade skjutit mot farkosten och man trodde att detta var orsaken till att den senare tog in vatten och sjönk. Man kunde inte ta sig in i farkosten, men en lucka var öppen och en förhall kom man in i. Detta gjorde att man satte igång med en intensiv jakt efter kustlinjen efter överlevande. Ingen UJ påträffades!

Vraket av farkosten ligger på mycket djupt vatten. Farkosten var fjärrstyrd och innehöll endast mycket lite utrustning.

normal

Videofilm med Channie

Videofilmen var ganska underhållande i mycket. Inte värt 250 kr men ändå rolig. T ex det att Tony och Eva var helt gravalvarliga när de läste ur sina manus framför kameran.

Vi fick höra Sten Lindgren berätta om sin kontakt vid Nävsjön. Daniel Glantz berättade om sin första kontakt ute på myren då han pissade ner sig och det berättade han och visade på plats på ett sådant sätt att vi inte kunde hjälp att småskratta. Men det var med största uppriktighet han talade om sig att det fanns en fortsättning på den här historien som han helst ville behålla för sig själv.

Beskrivningen av sexpunktssystemet och enbuskarna och det var intressant. De hade iaf gjort mätapparater som skulle bekräfta det UFO-piloten sagt, nämligen att på en viss lats och vid en viss tidpunkt skulle en port vara öppen. Instrumentet bestod av någon form av fältstyrkemeter på en stång och ett mätinstrument. De sa inte exakt vad det var för något men de berättade hur visaren sjönk till 0 när de kom in i området och hur den ökade när de kom ut igen. Även dagarna efter kunde man finna spår av porten, men inte alls lika starkt. Just då kunde man känna i hela kroppen hur det pirrade, berättade Eva med samma gravalvarligt, ute på platsen.

Dag Warghusen (som väl också har skrivit i R20_UFO (förutom Tony, Eva och Caroline)) berättade hur han brevväxlat med utomjordingarna via UFO-piloten och han läste upp ett brev från uj-kvinnan Jenny som handlade om vår förgiftade miljö.

Beskrivningen av icketids-tunnlarna var identisk med den Centara beskrev. Dvs att varje hopp tog 0,043 sekynder (om jag fått rätt antal desimaler nu). Vibrationsspråkets text såg ut som kinesiska tecken i en indisk variant och det lät som indianspråk eller så. Det lät iaf inte så hemskt konstigt.

Och så meddelades att projekt Åter Jord gick ut på att i ett antal steg återupprätta kontakten. Bland annat skulle en massiv mediainformation sättas in snart. (Kom inte ihåg exakt nu.)

normal

Dematerialisering

En dematerialisering av sig själv kan göras på flera sätt.

1. Man kan koppla upp sig på vit tid (=nutid, dåtid och framtid i samma enhet). Om man vill gå igenom en vägg kopplar man upp sig på den vita tidens dåtid, vid passagen genom väggen. I dåtiden fanns ju inte väggen där.
2. Man kan tillfälligt upplösa det som håller samman kroppens atomerna Ett slags livets klister.
3. Man kan tunna ut vissa strukturer.
4. Man kan höja sig så högt i frekvens att man kommer in på totalsvängningen hos Alltet.
5. Man kan styra om kroppen via onohm (tror det stavas så) och gå in i demateria den vägen, etc.

Man kan också dematerialisera tex. väggen istället för sig själv eller både vägg och sig själv.

Vissa bitar punkt 1. t.ex. handlar om att lära sig koppla upp sig vilket inte var svårt att lära.

Klarar mig helt själv nu.

normal

Adress:

Channie BOX 43 186 03 BROTTBY.