Hem

deedee

Ändra sidan Detaljer
Medlem 51823, nivå 7, ämne 561837, v3
Kallar sig deedee
Ålder 33 år och bor i FLODA
Kontakt E-post, MSN
Uppdaterad 2005-06-21

är Medborgare i Paranormal.se
är medlem i #Healing (halfop)

Fantasyälskande djurrättare

Presentation

Ett tankvärt citat: (observera, följande text är ett inlägg jag fann i en tråd på ett forum där kött/vegetarisk kost diskuterades)

"En slaktares bekännelser

Jättebra! Vill bara säga detta: Slutade som slaktare på Scan för lite mer än ett halvår sen (efter fem år!), och det var det bästa jag gjort. Jag slutade äta kött samtidigt. Orsaken var hur de behandlar djuren. Min vändpunkt kom när vi skulle slakta en ko som hade brutit benet i transporten och som väl var halvtokig av att det gjorde ont. Hon var väl rätt skraj också. En kille satte bältet på henne och sparkade henne tills hon kom i läge (fatta att han skrek åt henne och kallade henne jävla kofitta) och när jag sköt bulten i henne vred hon på skallen så att det kom fel. Den gick in vid örat. Vi fick göra om det igen. När jag tryckte av såg jag min spegelbild i hennes ögon.

Ni som är militanta köttätare borde se verkligheten bakom maten ni äter. Tror ni vi är snälla mot djuren på slakterierna? Jag blir förbannad när jag ser vad ni har skrivit på en del ställen. Jag har sett värre saker än ni kan drömma om i mina värsta mardrömmar. Jag har ätit min sista köttbit."

P. A. Gårdsjö, Tue 17 Feb 12:56

Nyfiken, frustrerad och lite trött. Trött på omotiverade och hämmande normer som förblindar. Frustrerad över vi och dem-mentaliteten och dess effekter på empatin. Ser att dualitet/polaritet skapar obalans snarare än tvärtom. Helhet och balans ÄR. Nyfiken på ursprunget och målet. Vadan och varthän?

Engagerad djurrättare och ideologiskt grön. Djurrätt och miljö är mina eviga hjärtefrågor.

Har sedan liten varit fascinerad av UFO:n. Något som för min del hänger samman med otherkin. Minns hur jag och mina vänner vid tio års ålder försökte ta kontakt med utomjordingar genom att samla ihop prover från Jorden. Sand, stenar, gräs etc samlades lite slarvigt i en hink. Tyvärr fick vi aldrig något tillfälle att överlämna den. :)

Astrologi präglar delvis min syn på livet, men även om den på senare tid fått ge plats åt andra sätt att se på tillvaron kommer jag alltid att ha med mig dess symbolik. Förutom detta ägnar jag mig lite åt visualisation och andra former av ej ritualbunden magi där jag försöker manifestera saker genom att förändra mina tankegångar. Ritualer tråkar ut mig och har aldrig känts nödvändiga även om jag förstår att de kan vara till stöd för många.

Några böcker och hemsidor jag rekommenderar:

Samtal med Gud-trilogin – Annorlunda och skön bild av Gud och livet :)
Himlavalvets sällsamheter – Myter om stjärnbilderna och andra astronomiska kuriosa, innehåller även lustigt nog belägg för att gamla civilisationer fått utomjordiskt besök.