Hem

Det osynliga livet Bok

Ändra sidan Visa ditt intresse Ämne 1120, v1 - Status: normal.
Denna text är importerad från /old/book/osynliga_livet.html
är Bok
Publicerad år 1991
ISBN 91-85506-52-4
sidantal 274
Av Anders Gernandt
Publicerad av HÄLSAböcker

Ett ständigt ökande antal människor intresserar sig för de okända förhållanden som döljer sig bortom vår vardagliga, materiella tillvaro.

Alias: det osynliga livet

normal
Omfång14x22 cm

normal

Innehåll


normal

Baksidan

Ett ständigt ökande antal människor intresserar sig för de okända förhållanden som döljer sig bortom vår vardagliga, materiella tillvaro. Detta kan bero på allmän nyfikenhet, längtan efter någon speciell kunskap, sökandet efter livets mening eller en strävan efter andlig utveckling.

För den nyblivne sökaren kan det vara värdefullt att finna nästan alla de ämnen - som så många människor undrar över i dessa dagar - samlade i en enda bok. De olika ämnesområdena i Det osynliga livet är inte bara beskrivna utan också i viss mån analyserade mot författarens tekniska bakgrund.

Även läsare med viss erfarenhet inom det fördoldas område kan här finna nya infallsvinklar och debattstoff.

Anders Gernandt har en betydande erfarenhet som flygtekniker, rikspolitiker och uppskattad föredragshållare. Han är författare inom friskvårdsfrågor och alternativmedicin och är dessutom amatörillusionist. Denna bakgrund borgar för en realistisk grundsyn som dock inte lägger hinder i vägen för ett djupt andligt engagemang.