Hem

Ismar

Ändra sidan Detaljer
Medlem 65341, nivå 6, ämne 663186, v1
Kallar sig Försiktigoptimist
Han är 47 år och bor i MÖLNDAL
Kontakt Hemsida, E-post
Uppdaterad 2006-07-24

är Medborgare i Paranormal.se

Presentation

Man kan säga att jag är utbildad i vetenskaplig anda och det är främst genom att använda vetenskapliga metoder som jag skulle vilja testa om paranormala fenomen kan bevisas för den stora allmänheten. Själv tror jag på sådana fenomen, men absolut inte allt som påstås äga rum. Det behövs urskillning på det området anser jag. Det som främst intresserar mig är hur man kan tillämpa det som vissa andliga läror lär ut i praktiken och forma sig själv och samtidigt förbättra det samhälle vi lever i. religiösa dogmer är jag mindre intresserad av. Sedan ganska många år tillbaka är jag medlem i en meditationsgrupp som utövar en form av gruppmeditation där man fungerar som kanal för energier som sedan släpps ut i världen och förhoppningsvis ger positiva förändringar i samhället. Samtidigt förändras man själv under denna process. Jag har också blivit mycket hoppfull om vår framtidjorden trots allt spektakel som pågår just nu, eftersom jag tror och hoppas att en stor andlig lärare kommer att göra sig känd för allmänheten inom kort och han tar med sig en grupp av visa män till sin hjälp.

Mitt yrke är annars civilingenjör och jag sysslar med patent eller att patentera andra uppfinningar. Annars är jag intresserad av Teosofiska läror, Krishnamurtis filosofi, Alice Baileys lära, Benjamin Cremes budskap om den kommande världsläraren Maitreya och hans grupp av andliga mästare, basket, cykling, hårdrock, klassisk musik, världsmusik och filmdokumentärer.

Min dröm vore att använda mina ingenjörskunskaper för att hjälpa människor i nöd och att på ett vetenskapligt sätt (inte nödvändigtvis materialistiskt) kunna förklara så kallade övernaturliga fenomen, vilka enligt min mening är är fullt logiska och naturliga, bara att vi inte kan förstå de med vår vetenskap än.

Anledningen till att jag anmäler mig som medlem är att komma i kontakt med människor som är lika nyfikna på sådana fenomen som jag och som samtidigt vill skapa en bättre värld. Religiösa eller andliga sekter är jag dock mindre intresserad av. Öppenhet tycker jag är viktigast, blind tro är inte min grej.