Hem

Tommy

Ändra sidan Detaljer
Medlem 47001, nivå 13, ämne 532662, v6
Kallar sig invisible
Han är 50 år och bor i STOCKHOLM
Kontakt E-post
Uppdaterad 2005-05-15

är Gesäll i väktarakademin
är medlem i #Paranormalt (op) , #devel (op) , #OP (op) , #hjalp (op) , #torget (op) och #30+ (op)

Ett medium under utbildning. Är även väktare och irc operatör på Paranormal. (Dessutom söt, snäll, vän och jättegullig sa Isdamen just :))

Presentation

Sen jag var liten så har jag kunnat höra och se andar (energier). Jag förstod ganska så fort att jag hade naturligt utvecklade mediala förmågor. Under tonåren så sköt jag det andliga åt sidan och ägnade mig mer åt fester och tjejer :)

När jag passerade 30-gränsen så kände jag mig ganska så redo och ta fram min andliga sida igen. Jag har gått en medialutvecklingskurs med Iris Hall och Anders Åkesson där en hel del av det jag kunde blev bekräftade. Ska gå på nästa kurs i mars -06.

Jag och Mithera (som också är medlem på paranormal) håller i medialutvecklings-cirklar för att öva upp ens mediala förmågor och framför allt, ha kul. Vi har tyvärr inte haft någon cirkel sen våren -05 och det ligger på hal is tillsvidare.

I framtiden så hoppas jag att kunna jobba eller på deltid jobba som ett medium. Mycket hänger på hur mycket tid jag är beredd på att offra och hur potential förmåga jag har. Jag har även ett brinnande intresse för datorer och servrar som inte gör saken så mycket lättare heller :) Tiden räcker inte till, känns det som ibland.

Varför är man intresserad av andar för? Det är väl en väldigt individuell fråga men gällande mig så tror jag att anledningen är:

Jag har upplevt en hel del konstiga och otäcka saker när jag var yngre och därför har jag väl en sorts dragningskraft till detta. Jag kände mig speciell och inte som alla andra, precis som de flesta gör någon gång i sina liv. När man gör en lyckad sittning så känns det även bra för mig och inte bara för s.k. sittaren.

Sen är det väl ett par andra saker till som jag inte vill gå närmare in på här.

Den senaste tiden har jag haft sömnparalyser och funderar på att fördjupa mig i UKU. Kanske kan jag komplettera min medialitet med förnyad kunskap om UKU:s? Hur som helst så ska jag gå en distans kurs i jan -06.

Jag är även operatör på chatten #torget #hjälp #30+ #OP #devel. Skapar min presentation dig frågor så vänd dig gärna till mig på chatten så ska jag försöka svara dig så gott jag kan. Du är även välkommen med frågor som inte rör detta ämne.

mvh invisible